tiistai 24. helmikuuta 2015

Kylpyhuoneen pinnat
Ensimmäiseksi kokonaisvaltaisen remontin alle pääsee kylpyhuone. Mitä nopeammin se saadaan iskukuntoon, sen nopeammin päästään muuttamaan. Kylpyhuoneessa käytämme ulkopuolista apua, jotta pysyy joku tolkku hommassa. Kylppärirempan ohessa teemme itse sen minkä pystymme kodin muiden tilojen pintojen kohennusta. Seiniä maalataan ja tapetoidaan ja lattiat laitetaan kuntoon, kuten edellisessä postauksessa kerroin. Voi olla, että jotkin seinistä myös avataan niin, että hirsi saadaan esiin.

Kylppäristä tulee liki kauttaaltaan tumma. Pintavärit tulevat olemaan harmaaseen taittavia, neutraaleja sävyjä.

Kuva vasemmalla: Kaakelikeskus
Kuva oikealla: K-Rauta


Unelmieni lattialaatta olisi Kaakelikeskuksen Kake Natura Noir Hexagone. I-H-A-N-A, musta hunajakennolaatta. Todella tyylikäs ja näyttävä. ...tyylikäs ja näyttävä on myös laatan hinta, 128,80 € neliöltä. Tämä saattaa ratkaista pelin kahden ylläolevan laatan kesken. K-raudan Hexagono on huomattavasti budjettiystävällisempi 39,90 euron neliöhinnallaan. Mitään ei ole vielä lukkoon lyöty ja etsinnät jatkuvat huokeamman, yksivärisen hunajakennolaatan osalta kunnes remppa alkaa.

Seinälaataksi olisi haussa tumman harmaa fasettihiottu laatta. En ole toistaiseksi löytänyt etsimääni. Valkoista ja mustaa fasettihiottua laattaa kyllä löytyy mutta harmaata en ole vielä bongannut.


K-Raudasta löytyi ihan kelpo vaihtoehto fasettihiotulle. Tummanharmaa kiiltävä 10x30 laatta. Tämä tai vastaava menee hankintaan, mikäli en juuri sitä etsimääni löydä. 

Haluan kylppärin tummaksi, koska sen tekee tilasta mielestäni ihanan tunnelmallisen. Hyvällä valaistuksella, kalustuksella ja tekstiileillä lisätään tilaan sitten tarvittava raikkaus, jotta tumma tila ei tunnu synkältä. Kalustukseen ja sisustukseen palaan myöhemmissä postauksissa. Ne vaativat vielä pientä hiomista.

Ei kommentteja: