perjantai 27. helmikuuta 2015

Makuuhuoneesta


12 neliön makkarissamme on iso ikkuna talon etupihalle ja kivä pieni vaatehuone omalla ikkunallaan. Huonekaluista sinne mahtuu sängyn ja pienien yöpöytien lisäksi kaponen vaatekaappi ja lipasto, jotka vielä toistaiseksi odottavat löytymistään. Makkarin lattian on tarkoitus olla samaa maalattua lautaa, kuin muuallakin asunnossa. Seiniin tuon ainakin osittain vähän tummempaa sävyä. Olin jo täysin vakuuttunut siitä, että makkarin tapettimme tulee olemaan Eco Wallpaper merkin alta löytyvä Box, joka kuuluu Claesson Koivisto Rune -mallistoon. Sitä ajattelin lätkäistä sängyn päätyseinälle, joka on tuossa pohjakuvassa pientä vaatehuonetta vastapäätä. Mutta..

Vasemmalla: Eco Wallpaper - Box
Oikealla: Mr Perswall - Secret Cities

 ..työkaveri otti ja vinkkasi Mr Perswall -tapeteista. Monet tapeteista ovat hyvin persoonallisia ja räväköitä. Moneen makuun löytyy erilaista vuotaa. Itse tykästyin heti Secret Cities -tapettiin, jossa mustalla pohjalla on valkoisia kirjaimia ja joukosta löytyy kaupunkien nimiä, kunhan vain jaksaa etsiä. Tämä sopisi meille senkin vuoksi, kun kotoa löytyy maantieteestä kiinnostunut tyyppi. Voi kuitenkin olla, että alkuperäinen valinta pysyy lukittuna. Olisiko niin, että tuo kirjaintapetti on jopa liian häiriintynyt makkariin..

Kartta: Wikipedia
Kehykset: IKEA

Sängyn viereiselle, pitkälle seinälle puolestaan meinattiin laittaa parit taulut. Meiltä löytyy vanha iso kartta Helsingistä, joka on valitettavasti sen verta huonokuntoinen, ettei sitä saa siististi kokonaisena seinälle, joten meinasimme jakaa sen kolmeksi tauluksi, suuriin mustiin kehyksiin. Nämä taulut löytänevät paikkansa siis makuuhuoneesta.

Ikkunaseinälle voisi sopia jokin kaunis vaalea lipasto ikkunan alle ja eteisen väliseinälle puolestaan kapea vaatekaappi. Näiden osalta suunnitelmat ovat tosiaan vielä täysin kesken. Pikkuhiljaa. 

Ei kommentteja: