perjantai 27. helmikuuta 2015

Minun sisustustyylini?

Sisustajana heittäydyn usein aika pitkälti tilan luoman tunnelman vietäväksi. Erilaiset tilat huokuvat erilaisia fiiliksiä ja kaikilla on varmasti jotain tunnekytköksiä erilaisiin tiloihin. Itse kiinnitän aina huomiota tunnelmaan. Mietin ja fiilistelen tilojen tarinoita ja ammennan tunnelmia niistä. Mikä tunnelma on mummolassa? koulun keittiössä? vanhassa  juhlasalissa? kaverin kotona, joka tulee täysin eri kulttuurista? Mielenkintoisia juttuja.

Tunnelma, jota omaan kotiini haen on aika monen fiiliksen sekoitus. Pyrin saamaan aikaiseksi jotain, joka on samalla aikaa kotoisaa ja kiehtovaa. Lämmintä ja viileää. Tuttua ja erikoista. Nähtäväksi jää, tuleeko kodin tunnelma lopulta olemaan sellainen, mitä ennakkoon ajattelin.

Elämä saa näkyä kotona. Itse saatan jopa vierastan koteja, jotka voisivat olla suoraan huonekalukuvastosta. Näissä tunnelma saattaa helposti jäädä vähän persoonattomaksi ja tämä taas ei saa minua ainakaan hihkumaan innosta. Monessa kohtaa olen maininnut myös kontrastit. Kontrastit tekevät kodin mielenkiintoiseksi. Isoimmin meidän kotona tulevat näkymään varmasti tumman ja vaalean sekä uuden ja vanhan väliset kontrastit. Tykkään! 

Pähkinän kuoressa: Vahva ja persoonallinen tunnelma sisustuksessa in ja pop, kontrastit jes, huonekalukuvastokodit plääh. That's me.

Alla pari inspiraatiokuvaa erilaisista tyyleistä ja tunnelmista. Mikään näistä ei ole suoraan omaan tyyliini rinnastettavissa mutta jokaisesta löytyy asioita, joista pidän. Kuvat: Sköna hem

Ei kommentteja: