torstai 19. helmikuuta 2015

Muutama sisustustavara

Postissa kolahti Elloksen mainoslehtinen, jossa yli puolet sivuista käsitteli kodin sisustustavaroita ja huonekaluja. Näitä tietty selailee ihan mielellään läpi ja hakee inspiraatiota omaan sisustukseen. En ole tainnut koskaan Ellokselta mitään sisustustuotteita tilata. Kivan näköisiä tuotteita kuvastosta kyllä löytyi. Kuvaston inspiroimana päädyin Elloksen nettisivuille surffailemaan ja valitsemaan muutamat itseä miellyttävät sisustustusesineet

ByRydénsin kattokruunua olen ihastellut aiemminkin. Tykkään kyseisen valmistajan muistakin valaisimista. Tämä kattokruunu on kyllä upea ja varmasti aikamoinen katseenkiinnittäjä.
Ellos Home- malliston sohvapöydän muotoilu on mukavan veikeä. Saman malliston penkki sopisi uuden kodin eteiseen .
Kuvat: ellos.fi
Ellos Homen teollisuushenkisen Plumber-pöytävalaisimen idea on todella hauska. Peltiset Barley-laatikot ovat kivannäköisiä kodin piensäilytystä varten. Bryne -villamatto on yksi hyvä ehdokas tulevan kodin olkkariin. Tykkään kuvioinnista ja väreistä paljon. Mietityttää vain maton koko 160 X 230 cm. Se on luultavasti meidän tulevaan olkkariin liian pieni.

Kaikki valitsemani esineet ovat mielestäni kivan näköisiä ja sopisivat uuteen kotiin varmasti. Nettisurffailuni ei kuitenkaan tällä kertaa johtanut hankintoihin. Aiempiin ostotottumuksiini verrattuna olen nykyään harkitsevampi hankintojeni suhteen. Haluan, että tekemäni hankinnat (varsinkin ne suuremmat) jaksavat ilahduttaa vielä vuosienkin päästä, eli toisin sanoen kestävät aikaa. Pieni harkinta-aika ostosten suhteen auttaa tekemään kestävämpiä valintoja. Kenties.

Ei kommentteja: