sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Pohja

Kellomäen kodin pohjaa on tullut ihmeteltyä ja pyöriteltyä jo tovi. Pohja on mielestäni hyvä. Joka huoneessa on mukavasti tilaa ja neliöt on käytetty fiksusti. Asunnossa on iso olohuone, makuuhuone ja keittiö, sekä kompakti kylppäri, jonne mahtunee kaikki tarvittava. Kaksi kaakeliuunia tuovat ihanaa lämpöä ja fiilistä olohuoneeseen ja eteiseen.


Alunperin suunnittelin, että keittiö olisi avattu kaatamalla sen ja eteisen erottava seinä kokonaan. Ehdin jo tehdä tarkat suunnitelmat keittiön suhteen kunnes totesimme, että todennäköisemmin kaatouhan alle joutunut seinä onkin kantava. Suunnitelmat menivät sen suhteen siis uusiksi mutta se ei ollut suuri menetys. Talon vanha tunnelma saattaa jopa säilyä paremmin mitä vähemmän seiniä kaatelee(?) Joka tapauksessa tilaa tulee roimasti lisää. Tämän hetken asunnossamme, Vallilassa on 39,5 neliötä tilaa temmeltää. Se on vajaan parin vuoden kokemuksen perusteella osoittautunut vähän pieneksi. Nyt pamahtaa kerralla 20 neliötä extraa. Aika hienoa!

Pohjaa käydään myöhemmissä postauksissa läpi tarkemmin huone huoneelta.

Lopuksi pari inspiraatiokuvaa puutaloista meidän naapurissa, PuuVallilassa. Aivan tolkuttoman hieno alue mielestäni. Sööttejä ja hyvin pidettyjä puutaloja ihanissa väreissä. Kuvat nappasin tänään laskiaiskävelyllä lähialueella. Olipa nätti päivä!
Ei kommentteja: