tiistai 3. maaliskuuta 2015

Laatta & Laatta

Kylpyhuoneen laatat valittiin pari päivää sitten. Jes! Aiemman kylppärin pintoja käsittelevän postauksen jälkeen blogia lukenut tuttu vinkkasi, että Pukkilan valikoimista löytyy parikin erilaista hunajakennolaattaa ja molemmat ihan asiallisessa hintaluokassa. Nimeltään mallit ovat Shape ja Natura. Loistovinkin innoittaman marssittiin heti viikonloppuna Pukkilan myymälään ihmettelemässä laattoja livenä. Lattialaatan osalta hunajakennolaatta pysyi suosikkivalintana ja malliksi valikoitui kooltaan hieman suurempi Natura.

Vasemmalla: Shape
Oikealla: Natura

Myös seinälaatta löytyi laattapaljouden keskeltä, eikä se lopulta ollut lähelläkään fasettihiottua, tasaisen harmaata kiiltävää laattaa. Pähkäilin, että pienessä kylppärissä kahdesta lähes saman kokoisesta mutta hyvin eri näköisestä laatasta saattaisi tulla hieman rauhaton kokonaisuus, joten unohdettiin fasettihiottu laatta ja unohdettiin tiililadonta ja päädyttiin seuraavaan:


Factory - lattialaatta tulee meillä seinälle. Laatta on suht iso (50x50cm) ja eläväpintaisena näyttää jopa aika karulta. Tykkään kovasti! Laatta olisi tarkoitus saumata mahdollisimman huomaamattomasti, jotta saumat eivät vie tippaakaan laatan ansaitsemaa huomiota. Raakaa betonipintaa muistuttava laatta sopii todella hyvin tasaisen, mattamustan hunajakennolaatan kanssa yksiin. Fiilistelen jo nyt lopputulemaa minkä kerkeän. Vaaleilla, tasaisilla kalusteilla ja tekstiileillä saa karuun tilaan varmasti kauniin ja rauhallisen tunnelman.

1 kommentti:

Emilia Holmgren kirjoitti...

Todella kivat laatat, sopii hyvin yhteen.