sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Pimp my TV-taso

Meillä on aikoinaan IKEA:sta hankittu, simppeli ja toimiva Bestå -tv-taso. Kiiltäväpintainen kokonaisuus on alkanut ajan saatossa menettää hohtoaan ainakin meikäläisen silmissä. Itseasiassa heti ostohetken jälkimainingeissa tuli mietittyä, että oliko kiiltävä valkoinen sittenkään kiva ratkaisu. Nopeasti kävi ilmi, että ei. Nyt kun muutto alkaa olla ovella, halusin uudistaa tasoa vähän persoonallisemmaksi ja vähemmän kiiltäväksi. Uuden tason hankinta ei ole tässä vaiheessa ajankohtainen kun entinen hoitaa hommansa moitteetta.

Ensimmäinen siirto oli alaovien vaihto. Kävin hakemassa IKEA:sta kivat siniharmaat, mattapintaiset ovet tason alarivistöön.Jo tämä pieni muutos toi kivan kontrastin ja persoonallisemman ilmeen tasolle. Ajattelin alkuun, että vaihtaisin molemmat ovet mutta voipi olla, että ylemmät ovet saavat jäädä. Kiilto ei häiritse enää yhtään niin paljon. Keskikonsolin on oltava avoin keskikaiuttimelle. Lasioven takaa löytyy lisää elektroniikkaa. Itse näkisin mielellään koko tason umpiovilla mutta tämä jäänee haaveeksi teknisten laitteiden toimivuuden ajaessa edelle.


Ovien vaihdon jälkeen Tv-taso jäi silti kaipaamaan mielestäni vielä jotain lisätwistiä. Tämä ongelma tuli ratkaistua isoilla vetimillä. ..tai tulee ratkaistua. Vielä niitä ei ole asennettu mutta toivon mukaan ensi viikolla päästään poraushommiin.Kauniit, isot nuppivetimet löytyivät Granitilta. Ne ovat tummanruskeaksi käsiteltyä puuta ja sopivat valkoisiin laatikon etusarjoihin kuin nenä päähän. Vedinporaus pitäisi osua molempiin etusarjoihin täysin keskelle. Merkit on jo tehty mutta itse poraamishomma jää tämän talouden teknisemmälle osapuolelle. Itse en ole lähimainkaan tarpeeksi tarkka moiseen hommaan.

Lopputulema jäänee ensi kertaan.

Ei kommentteja: