sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Väliseinän purku

Tänään, äitienpäivänä pääsin viimein lepuuttamaan aivoja remppahommien pariin. Toistaiseksi ainakin koen kyseisen repimis- ja rikkomisduunin todella rentouttavana. Oon saanut puuhastella päivän aivan keskenäni, sillä tällä kertaa puoliso on ollut päivän omissa hommissaan. Päivän projekti oli purkaa keittiön ja olohuoneen välinen seinä.


 Tämä seinä ei sisältänyt hirttä ollenkaan. Pelkät levyt, villat ja runko, joten surutta pois moinen teiden tukko.


Mukavaa ja helppoa hommaa tuo oli sen tapetin repimisen jälkeen. Levyt tapetteineen irti ja villat pois välistä. Tämän jälkeen sahasin runkopuut puolesta välistä poikki ja väänsin molemmat osat irti. 
Seinä lähti ja niin lähti kaikki ylimääräiset paineet ja aggressiot siinnä samassa. DIY tuhoterapia. Voin suositella lämpimästi kaikille hektisessä elämänrytmissä rypeville ihmissieluille.

Purkuhommien jälkeen siistin parhaani mukaan paljaaksi jäänyttä hirsiseinää tulevaa käsittelyä varten. Riuhdoin palkkien välistä liiat tilkkeet, poistin muutamat törröttävät naulat ja harjasin seinän kauttaaltaan.

Hei ihania pötkylöitä meidän seinistä tuli!

Lopuksi irroittelin myös olkkarin seinistä varmaan kilon ylimääräisiä ruuveja ja nauloja ja pistin paikat kuntoon. Huomenna on miehen hyvä jatkaa tästä.

Näin avaran näköinen lopputulo. Olkkarista näkee suoraan köökkiin ja päinvastoin.

Näkymä keittiöstä olohuoneeseen. Valoisaa tuli. Tykkään superpaljon!

Hyvää äitienpäivää!

Ei kommentteja: