perjantai 5. kesäkuuta 2015

Levyt sen seinämaalin alle

Seinien rakentelu alkaa olla loppusuoralla. Tai no.. ihan älyttömästi on pientä näpertelyä, viimeistelyä ja hiomista mutta suuret linjat alkavat olla kunnossa.


 Seinien tasoittelu ja hiominen ei ole mitään herkkuhommaa kahdesta syystä: 1. En osaa tasoittaa. 2. En osaa katsoa mitä ylipäätään pitäisi tasoittaa. En toisin sanoen osaa bongata niitä kohtia, jotka tasoitetta kaipaavat. Mikä tasoitusluuseri. Mutta hei! That's life.Alunperin kaikki yläpalkit piti jättää hirrelle mutta tämä köökin ja olkkarin välinen päädyttiin koteloimaan takaisin. Tulee siistimpi. Hirttä näkyy keittiön puolelta ihan riittävästi. Plus että me tykätään kun saa tasoittaa mahdollisimman paljon. NOT!


Makkarissa seinät levytettiin suoraan vanhojen levyjen päälle toiveena, että se toisi vähän lisää äänieristystä. Asunnon edellinen asukas kertoi, että makkariin kuuluu parhaiten naapuriasunnon äänet. Toisaalta, se minkä tuplalevyt eristää seinien läpi tulevista äänistä, muuta kautta kulkevat äänet saattavat korostua. Mutta eiköhän siellä ole kaikenkaikkiaan vähän hiljaisempaa kuin Vallilan liikenteen pauhussa.

Tämmönen Botti-imppa hommattiin putsaamaan pölyt nurkista.

Seuraava etappi on maalaaminen, josta siirrytään smuutisti lattian laittoon. Kyllä se tästä!

Ei kommentteja: