maanantai 15. kesäkuuta 2015

Makuuhuone coming soon

Viimeisin arkiviikko hujahti itsellä duuneissa pitkää päivää painaen. Selkeästi ihmiset alkavat jäädä kesälomille ja aikaa löytyy keittiökaupoilla vierailuun. Hyvä homma keittiösuunnittelijalle. Tosin aikaa ei meinaa jäädä arkena liiemmin raksalla puuhailuun. Onneksi siippa ehtii. Viikonloppuna kun pääsin itse pääkallopaikalle niin taas oli maisemat muuttuneet.
 

Mies maalasi viikolla makkarin seiniin kauniin vaalean sinisen sävyn. Ensisilmäyksellä ajattelin että huhhuh! Jo on baby blue. Hetken ihmeteltyäni sävyä olin myyty. Se on täydellinen. Todella rauhallinen sävy ja juuri oikea makuuhuoneeseen.


Sängyn taustaseinä maalattiin liki mustaksi. Se toi juuri sopivan kontrastin vaalean siniseen. Lattia sai ylleen kauniin vaalean harmaan sävyn. Sekin osui täysin nappiin. En halunnut ihan hohtavan valkoista lattiaa, joten tämä oli valintana varsin onnistunut.


Vain listat uupuvat. Viikonloppuna puuhattiin makkariin viimeiset silaukset ja katseen kiinnittäjä, joka onnistui täydellisesti. Siitä lisää tuonnempana. Kohtahan koto on jo valmis. ehe ehe

Ei kommentteja: