maanantai 1. kesäkuuta 2015

Reikä katossa

Blogikirjoittelut ovat saaneet odottaa, kun elämä on pitänyt pari viikkoa kiireisenä. Remppa on edennyt hissukseen ja toivon mukaan tässä parin viikon alkaisi olla seinät maalia vaille valmiita ja lattia hiottu.

Kellomäen puutalo on tällä hetkellä kauniin valkoisen hupun alle piiloutuneena ja täysin vailla kattopeltejä. Kattoremppa alkoi siis jokin aika sitten ja samalla on suoritettu myös käyttökieltoon asetettujen tulisijojen kunnostus ja uudelleenpinnoitus. Täähän tarkoittaa siis sitä, että tulevaisuudessa meidänkin kakluuneihin voi tehdä notskin. Jes!Viime viikolla ei tapahtunut pintaremontin puolesta mitään. Talon katto on aikoinaan vuotanut muutamasta kohtaa ja aiheuttanut vauriota ja mikrobirihmastoa. Kosteusvauriota löytyi myös meidän eteisestä ja viime viikolla ne käytiin putsaamassa ammattilaisten toimesta. Koska kämpässä käytettiin desinfiointiin jotain asiallisia myrkkyjä, ei kämppään päässyt sisään ennen perjantaita.

Perjantaina kun viimein päästiin katsomaan tilannetta, kävi ilmi että meidän eteisestä näkyy katolle ja aina ulos saakka. Jes! Kattoon on avattu jääkaapin mentävä hole, josta kämppä tuulettuu kivasti. Toivotaan, että reikä saadaan pian paikattua ja eteisen katto kondikseen. Jotenkin ei visuaalisesti kovinkaan paljoa miellytä tämä avomallin eteinen.


Tässä on nyt toisaalta sähköt kivasti muokattavissa, kun tuossa kuvan vasemmalla seinällä sijaitsee sähkökaappi, joka on paraikaa täysin alaston. Vaihto olisi tässä vaiheessa helppo hoitaa. Voi olla, että vaihtoon menee.

Hommat jatkunee tosiaan tällä viikolla kunnon tohinalla. Puoliso siellä tekee pitkää päivää ja itse suuntaan työpäivän päätteeksi työmaalle pariksi tuntia hommiin. Ei tule tylsää.

Ei kommentteja: