keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Väriä seinään

Maaliostokset suoritettiin tovi sitten. Samalla tilattiin pohjamaalit sekä seinien ja lattian sävytetyt maalit. Käytiin nuuskimassa rautakaupoissa erilaisia maalisävyjä ja löydettiin iloksemme aivan täydellinen seinän sävy. Hieman vaaleanpunaiseen/vanhaan roosaan taittava, liki valkoinen väri. Onneksi kuitenkin kiikutettiin sävtetty lippulappu kämpille ja iskettiin se seinään jalkalistan ja lattian sävyjen kanssa. Ja kuinka ollakkaan, se oli täysin eri värinen, kuin kaupassa! Ihan pinkki suoraan sanottuna. Täysin amatöörihommaa ottaa vain se yksi lappu. Kyllähän sen nyt tietää, että kaupan valossa kaikki näyttää erilaiselta. Ei muuta kun leuka rinnassa takaisin rautakauppaan keräämään kunnon valikoima sävylipareita.


Jes! Värejä!
Toisen rautakauppakeikan jälkeen ripustelin lippuset seinälle ja niistä päädyttiin yksimielisesti Kamee - nimiseen sävyyn.

Ai että. Sievä sävy, eikä yhtään liian pinkki.


 Makuuhuoneeseen halusin jotain erilaista. Sängyn päätyseinä siellä maalataan tummaksi, melkein mustaksi. Alun perin suunnitelmassa oli tapetoida sängyn päätyseinä mutta näin ne pläänit matkan varrella välillä muuttuu ja nyt roiskitaankin seinä maalilla. Muut makkarin seinät saavat pintaansa hyvin vaaleaan siniseen taittavan sävyn.

Makkarin maalisävyt. Saattaa olla, että makkarin vaatehuoneen ovi tulee olemaan kirkkaan sininen.
Jotenkin hotsittais tehdä siitä pieni väripilkku.

Tilatut maalit ovat jo saapuneet ja odottelevat nyt asunnolla H-hetkeä. Sinne saakka kun joku päivä vielä päästään.

Ei kommentteja: