tiistai 2. kesäkuuta 2015

Viimeinen kuukausi Vallilassa

Viime viikon loppupuolella otin yhteyttä Vallilan asunnon vuokraisäntään ja irtisanoin meidän vuokrasopparin päättymään kesäkuun loppuun. Siitä seurasi lievä paniikki siitä, että saadaanko kellomäellä hommia siihen pisteeseen, että muuttaminen on ylipäätään mahdollista. Kämppä on täysin räjähtänyt, kaikki pinnat tekemättä ja kylppärikin pelkkää turvetta ja muhjua. Samalla mieleen hiippaili jostain pieni haikeus. Vallilan koti on ollut meille erityisen hyvä. Ihan mahtavalla paikalla ja fiksulla pohjalla, kauniissa vanhassa talossa oleva helmi.
Erityisen rakkaaksi on muodostunut ikkunanäkymä, joka on suoraan Sturen- ja Mäkelänkadun risteykseen. Tätä näkymää on tuijoteltu ikkunalaudalla istuen kahvikuppi kädessä tunti jos toinenkin, eikä siihen kyllästy ikinäkoskaan.
Maanantaina Vallilan kodissa järjestettiin ensimmäinen näyttö. Porukkaa riitti ja nähtäväksi jää, löytyikö sieltä seuraava onnekas asustelija tuosta porukasta.
Summa summarum, nyt tuli todelliseksi se, että muutto on edessä ja Heinäkuussa asutaan Kellomäen kotona. Odotan innolla ja kauhulla samaan aikaan.

Ei kommentteja: