perjantai 17. heinäkuuta 2015

Hirsiseinä

Parin viikon radiohiljaisuus Blogin suhteen on tullut ankaran remppailun, kaupoissa juoksentelun ja pienen lomailun seurauksena. Odotetu kesäloma alkoi heinäkuun toisella viikolla. Loman eka viikko meni melkeinpä täysin remontoinnin merkeissä. Tällä viikolla ollaan vietetty laatuaikaa puolison kanssa Riiassa. Oli kyllä asiallinen juttu päästä pois ton äklö kaaoksen keskeltä hetkeksi. Akut lataukseen ja taas saattaa hetken jaksaa. ..ehkä.

Ennen lomamatkaa otin pensselin kouraan ja maalasin keittiön hirsiseinän. Pakko sanoa, että vähän hirvitti vetää peittävällä valkoisella yli satavuotiaan hirren pintaan. Vaan kyllä se kannatti. Valoa tuli hurjasti lisää ja seinä on edelleen tosi näyttävä. Tää vaalea sopii myös tulevan köökin kanssa kivasti. Tuo keittiökalusteelle vähän vastapainoa. ;)
Lähtötilanne oli tämä. Tässä lattiakin on vielä maalaamatta.


Puolivälitilanne. Noi telineet saatiin kaverilta laianksi. Ihan älyttömän hyvät kun piti katonrajassa duunailla.
Tässä lopputulos. Maalasin myös tommosen kepin. Siitä lisää tuonnempana.
Ikean kalusteista sai kivasti väliaikaisen aamiaispisteen ennen tulevaa keittiöremonttia.
Money come -kissa pääsi purkkien kanssa hyllylle heiluttamaan.
Sähkäri kävi laittamassa meille valaisinpistorasiatkin. Saatiin lamppuja!
Olen lopputulokseen todella tyytyväinen. Seinä päässee vielä paremmin oikeuksiinsa, kun keittiöremontti tulee. Tämä väliaikaiskeittiö on aikamoinen sillisalaatti ja sekamelska mutta hyvin sillä hetken pärjää. Harmonia ja selkeys coming soon.

Ei kommentteja: