perjantai 24. heinäkuuta 2015

Kellomäki asuntomessuilla

Huomio! Luvassa inspiraatiokuvien kimara!

Eilen otettiin suunta kohti Vantaan Kivikkoa ja hilpastiin ihmettelemään asuntomessualuetta vallan messuvieraana. Meidän messuporukassa oli lisäkseni meitin puoliso ja Memmis -blogin Emilia. Hyvässä seurassa messualue tuli kierrettyä muutamassa tunnissa ja allekirjoittanut sai muutaman remmin metrilakua. Nam! Ensi viikon jälkeen tulee alueella vierailtua useampanakin päivänä duunihommissa. Työnantajalla on messuilla useampi kohde sekä messuosasto, joten ennakkotutustuminen ei ollut huono homma tätäkään ajatellen.

Alla inspiraatiokuvia messukohteista. Itse keskityin suurimmasssa osin sisustusratkaisuihin ja pintamateriaaleihin. Joitain uusia ideoita ja ahaa-elämyksiä tuli. Ei kuitenkaan mitään maata järisyttävää. Kauniita koteja kivoilla sisustuksilla.


Mitä messuilta sitten jäi käteen niiden lakupötköjen lisäksi? Muutama hauska sisustusidea ja -materiaali. Iloinen yllätys oli rohkeampi kontrastien käyttö sisustuksessa. Tummia värejä, vaihtelevia pintastruktuureja ja materiaaleja sekä hienoja valaistusratkaisuja. Kaikenkaikkiaan messut olivat mielestäni kuitenkin jotenkin pliisut. Kuten aiemmin kirjoitin: Kauniita koteja kivoilla sisustuksilla. Jokin jäi silti puuttumaan. Jäin kaipaamaan todellista Wau -efektiä tai Wau-asuntoa.

Suurimman vaikutuksen teki messualueen ulkopuolella oleva Loft-oheiskohde. Uudiskohteessa pääsi ihan maksutta tutustumaan kolmeen asuntoon. Kaikista asunnoista löytyi huimaa huonekorkeutta, rouheita pintoja, valoa ja rohkeita sisustusvalintoja. Tykkäsin kovasti.

Lamppujohdosta oli tehty vähän erilainen kattokruunu

Jokaisesta asunosta löytyi parvi/toinen kerros, josta oli kiva näkymä oleskelutilaan

Siitä vähän betonipintaa. Hienot seinäkoristeet muuten

Yhdessä Loft-kohteen asunnoista oli valittu kattoon OSB-levyä. Samaa tavaraa meillä on yöpöydät. Toimii isonakin pintana.

Lamput on ripustettu hauskasti.

Onpa kiva valaisin. Voisin ottaa kotio.
Voin kyllä suositella asuntomessuilla käyntiä kanssaihmisille. Väentungoksen ja kalliin ruoan lisäksi siellä on myös hienoja ja mielenkiintoisia asioita! Messuilla kierteluun kannattaa ehdottomasti varata muutama tunti tai vaikka koko päivä. Meillä oli aikaa käytettävänä reilu kolmisen tuntia ja kiirehän siinnä tuli. Mukava ajanvietettä ja inspiroitumista kauniista asioista. Jos ei muuta niin kannattaa ainakin kävästä moikkaamassa mua kunhan sinne hommiin pääsen.

Ei kommentteja: