keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Kylpyhuoneessa tapahtuu kummia!

Lomailun lomassa meitien kylppärissä on taas ollut havaittavissa kivoja edistymishommia. Pari viikkoa takaperin kylppäri sai kauan odotetut laatat seinille ja lattiaan. Seinän laataksi valikoitui suuri 50x50 cm, karun kaunis betonimainen laatta ja lattiaan mattamusta hunajakennolaatta. Molemmat Pukkilasta. En voisi olla tyytyväisempi lopputuokseen. Ammattimies nämä laittoi ja työn jälki on erinomaista. Tosi tosi tosi tyylikästä.

Vähän oli vielä ryönänen lattia kuvaamishetkellä
Seuraavana meidän himassa vieraili putkari ja viritteli myös vesikalusteet paikoilleen. Uskomaton juttu mutta kyllä se näin on! Nyt meillä on siis suihku, wc ja ihan vallan käsien pesuallas ja hana!


Reissulta kun tultiin, päästiin ensimmäistä kertaa omaan suihkuun suihkuttelemaan. Tunnelmat oli aika epäuskoiset. Saunarakennuksella ramppaaminen oli ohi! Oveahan kylppärissä ei tällä hetkellä ole. Meillä menee eteisen lattia uusiksi, jonka seurauksena kylppärin ovea pitää hieman sahailla, jotta se jatkossa sopii liikkumaan. Verho hoitaa oven duunit tällä hetkellä. Vähän tympeetä mutta minkäs teet. Hanoiksi ja suihkuksi valittiin Orakset. Ne olivat tyylillisesti ja toiminnallisesti aivan oivat meidän tarpeisiin. Kaikki hanat ovat kromin värisiä, kuten ovat myös huonetta kiertävät vesiputket. Sopii mun mielestä aivan älyttömän hyvin meidän kopperoon.


WC istuimen paikkaa muutettiin alkuperäisestä. Josko näin olis tila vähän tehokkaammassa käytössä. Hommaa kopissa vielä on. Sähköt uupuu täysin, mm. suihkuseinä ja peilikaappi on vielä kiinnittämättä, valaistus uupuu, ja niin edelleen. Hienolta tuolla kuitenkin näyttää. Laajempia kuvia luvassa sitten, kun homma on taas vähän edennyt.

Ei kommentteja: