lauantai 22. elokuuta 2015

BoConcept - Wall Clock

Hui hai kyllä nyt on huomannu, että lomat loppui ja duunit tuli kehiin. Sen verta ollut työhaipakkaa että blogi on jäänyt täysin heitteille. Se aika, jonka himassa on ehtinyt hengailla, on käytetty joko remppaan tai nukkumiseen. Mutta hyvänen aika, nyt ehdin! eimen.

Kierreltiin muutama viikko takaperin kaverin kanssa kaupoilla ja käväistiin Vepsäläisellä, josta tilasin viimein niitä ruokapöydän tuoleja (niistä lisää tuonnempana). Samalla kierroksella löysin meille passelin seinäkellon! Tiuku löytyi BoConceptin mallistosta ja on simppelin kaunis.

It's my clock in a box!
Niinhän ne viisaammat ajanhermoilijat väittää, että oi voi, kun kupari on jo niin kovin out. Mua tämä viehättää kyllä edelleen. pieninä määrinä se tuo kivasti sisustukseen lämpöä. Olkkarista meillä löytyy kuparia tuosta Bazar -valisimesta, kakluunin edustan pellistä ja nyt myös tästä kellosta. Tämä riittänee. Musta ja kupari toimii. I like!Kello ei ole vielä löytänyt omaa paikkaansa, joten nyt se roikkuu ja käy tuossa följarin pultissa. Kunhan tässä kaaos hellittää, niin saa hissunkissun sisustusesineitä paikoilleen.

Ei kommentteja: