sunnuntai 30. elokuuta 2015

Ruokapöytä ja kaveri -together again

Pari postausta takaperin mainitsin, että nyt ovat löytyneet uudet tuolit ruokapöydän kaveriksi. Keväällä pähkäilin kovasti, minkä sorttiset tuolit mahtaisivat sopia sekä vanhan ruokapöydän ympärille, että kaveriksi jo olemassa olevien pinnatuolien kanssa. Maaliskuussa julkaisemassani postauksessa (täällä) olin jo valikoinut kolme vaihtoehtoa, joista meinasi penkit valita. Tarkkaan harkittuani päädyin sittenkin Artekin valikoimaan ja kotiin matkasi kaksi kappaletta..... Tättädääääää! Ilmari Tapiovaaran 50 -luvulla suunnittelemaa Lukki 5 -tuolia.Muotoilultaan simppeli, hieman koulutuolimainen istuin on mun mielestä kaunis, kevyt ja yksinkertaisuudestaan huolimatta aika mielenkiintoinen. Tuoli on mukava istua ja kestää varmasti käytössä hamaan tappiin saakka. Lisäksi tuolit sopivat meidän kodon muuhun tyyliin ja muihin huonekaluihin mainiosti.

Kaunis Hemtexin matto on tuorein hankinta. 

Two down, two more to go. Kunhan budjetti antaa periksi, käydään tilaamassa seuraavat kaksi tuolia. Neljä riittänee tähän hätään. Ne käyvät tosi hyvin vanhojen pinnatuolien kanssa samaan pöytään. Aim sou veri häpi.


2 kommenttia:

Tuulentuvan Saara kirjoitti...

Hei! Tupsahdin tänne blogiisi ihan tuon pöytä/tuolikuvan perusteella. Onpa kiva yhdistelmä: vihreä pöytä ja nuo mustat tuolit. Ja mitkä tuolit! Ovat oikein kadehdittavan tyylikäs valinta. Etsiskelin kuvaa talosta, mutta en löytänyt. Taidat pitää lukijoita vielä jännityksessä :)

Marika kirjoitti...

Suurkiitos kommentistasi. :) Talovanhus on ollut kattoremontin vuoksi huputettuna pitkän tovin, joten kauniita kuvia on ollut haasteellista saada. Josko tässä kohta jo onnistuisi, kun telineet vihdoin saatiin pois.