tiistai 15. syyskuuta 2015

Blogipolku - inspiroivimmat sisustusblogit

Blogipolku on varsin tuore kotimaisia blogeja listaava sivusto, joka oli varsin tervetullut lakkautetun Blogilistan tilalle. Palvelu on helppokäyttöinen, oman blogin voi lisätä listalle muiden löydettäväksi ja itse voi löytää muiden mahtavia ja inspiroivia blogeja.

Halusin listata Blogipolku-palvelusta löytyviä, minua inspiroivia sisustusblogeja muidenkin löydettäväksi. 

Sisustussuunnittelija kirjoittaa lifestyleblogia, jonka kätköistä löytyy ihania sisustusratkaisuja kirjoittajan kotoa. Vaaleaa sisustusta pienillä, makeilla yksityiskohdilla ja kontrasteilla. 


Mimosan kotona
Blogissa sisustetaan harkitusti ja harmonisesti minua inspiroivalla otteella. Kirjoittajalla on myös upea ja hyvin hoidettu puutarha, jonka kasvikuvista pääsee myös blogissa nauttimaan. Blogissa sisustusvalintoja ihastelee veikeän näköinen Mimosa -kisu.

Todellinen Tee-se-itse-nainen tuunaa, fixaa, byggaa, knittaa ja vaikka mitä! Blogi täynnä DIY, tuunaus ja rakenteluvinkkejä ja selkeitä ohjeita. Meikä diggaa.

Kauniita fiilis- ja inspiraatiokuvia löydät täältä. Astetta romanttisempaa sisustusta ja rauhallista tunnelmaa. 

En kestä! Tässä on sellainen blogi, joka on rohkeasti omanlaisensa. Puutalossa itsekin asuvana fiilistelen henkeä haukkoen näitä huippumageita ja rohkeita sisustusvalintoja. Myös täältä löytyy vaikuttava puutarha. 

Sisustus-, tuunaus- ja askartelublogeista pitävän kannattaa käydä tutustumassa. Täydellistä ajanvietettä ainakin näin sateiseen päivään. Eikö?

15.9. Edit: Sainpa vielä yhden ihanan blogin listaukseen mukaan


Ei kommentteja: