perjantai 11. syyskuuta 2015

DIY Sohvapöytä

Meillä on jo vuoden päivät ollut hallussa vanha navetan ovi. Mulla on takaraivossa nakuttanut ajatus, että ovesta tulee meille joku päivä joku pöytä. Vallilan asuntoon kaavailin levystä ruokapöytää mutta ajatus ei koskaan päässyt toteutusvaiheeseen saakka.

Kun muutto tuli ajankohtaiseksi todettiin, että sohvapöytähän siitä tulee. Koska ovi on muokattunakin aika suuri ja painava, halusin pöytään pyörät alle helpottamaan liikuttelua. Oven ja pyörien väliin ajattelin aluksi rakentaa kehikon lankuista ja vanerista mutta kyvyttömyys hankkia kyseisiä materiaaleja monesta urhoollisesta ajatuksesta huolimatta johti siihen, että eräs kaunis päivä meni hermot, nappasin remonttiromujen seasta kuormalavan ja tein kehikon siitä.Mulla on sisustajana ollut joku angsti näitä kuormalavoja kohtaan. Tiedä sitten miksi mutta ajattelin, etten sellaista omaan kotiini tuo. Kivastihan tuo kuitenkin ajaa asian ja jos joku päivä alkaa nyppimään liikaa, niin lava hiiteen ja itsetehty kehikko tilalle. It's so simple.Pöydän jalustan maalasin gafiitin harmaaksi ja vetäisin pinnalle vielä Tikkurilan Taika -lakkaa. Oven käsittelin Tikkurilan Kiva Kalustelakalla muutamaan otteeseen, Pöydän pinta ei täten ota itseensä jos siihen jotain joskus roiskuu. Fillarit hommasin Clas Ohlsonilta. Toimiva ja hieno pöytä tuli.

Ystävän koira kävi kylässä ja selvästi tykästyi pöytään.
Seuraavaksi meinaan ottaa käsveskan olalle ja hiippailla ihmettelemään Habitare-messuja. Aurinkoista alkanutta viikonloppua kaikille!

Hehheh. Mittari mittaa mittaa

Ei kommentteja: