perjantai 11. syyskuuta 2015

Eteisen tapetointi

Nyt on tähän kärkeen pakko sanoa, että kuka ikinä väittikään, että NonWoven tapettien kiinnittäminen olisi superhelppoa, oli väärässä. ...ainakin meidän porukan mielestä. Siinnä missä olkkarin paperitapetin asennuksesta sai lukea kauhutarinoita, löytyi tämän NonWoven tapetin hehkuttajia joka puolelta. Ei ummarra. Meillä meni päin vastoin. Paperitapetti oli ihan iisi ja eteisen tapetointi sai mut ja puolison molemmat aivan raivon partaalle. Ei vissiin oikein osata.

Tapetin asennus eteiseen suoritettiin männä viikolla. Tapetiksi valikoitui Cole&Sonin valikoimasta Woods and Pears kuosi. Klassikko tapetti on terästetty kultaisilla päärynöillä. Rullat ovat odotelleen varastossa aina Vallilasta saakka ja olin aika tyytyväinen, että ne saatiin viimein seinälle.

Tapetointi ei kuitenkaan tällä kertaa mennyt, kuin vettä vaan. Vuota oli huomattavasti paperitapettia vaikeampi liu'uttaa paikoilleen. Seinään laitettu liisteri kuivui varsin nopeasti ja tapetti meni helpommin ryttyyn. Tämän seurauksena seinään jäi muutama kauneusvirhe, jotka näkyvät omaan silmään mutta kukaan muu niitä tuskin kovin helposti huomaa.

Ihan hieno siitä kyllä lopulta tuli. Eteisessä on remppa aika pitkälti kesken. Listat uupuvat katosta ja lattiasta, valaisin uupuu, sisusteet uupuvat. Askel kerrallaan kohti valmista.

Cole&son
Puolivälissä menossa. Ottaa päähän.


woods and pears
Näkymä eteisestä olkkariin. 

musta tapetti
Eteisessä huonekorkeus on ihan asiallinen. Tapetti tekee huoneesta kuitenkin jopa korkeamman oloisen.

eteisen tapetti
Ihanat päärynät <3

Vietin tässä pitkän tovin tietokoneen ääressä ja uudistin blogin ulkoasua rankalla kädellä. Banneri ja sivupalkin toiminnot personoin omanlaisiksi. Olen jo kauan miettinyt, että ainakin banneri joutaisi vaihtoon, kun aikoinaan tein sen hirveässä hädässä paintilla (!!) Miltä uusi ulkoasu näyttää? Itse olen tyytyväinen nyt ainakin hetken aikaa.kellomäki

Ei kommentteja: