lauantai 26. syyskuuta 2015

Eteisen valaisin

Meillä alkaa olemaan eteinen viimeisiä viilauksia vaille valmis. Tapetit, naulakot pöydät ynnämuut ovat paikkansa jo löytäneet. Listoja ja kynnyksiä vielä uupuu sekä valaisin. Haluan "eteisaulaan" vähän hämyisen tunnelman ja kauniin roikkuvalon, joka sopii eteisen fiilikseen, erottuu edukseen mutta ei kuitenkaan pröystäile. Eteisessä on kuitenkin paljon katseen kiinnittäjiä, -tapetti, kakluuni ja salakaupan jakkara nyt pari mainitakseni. Lampun kohdalla Less is more ja simppeli on kaunista.

Habitaressa huomio kiinnittyi erään valaisinosaston (jonka nimeä en muista) lasiseen pallovaloon, jonka johdossa oli metallilankaa. Hyvin nätti ja simppeli valaisin kaikessa kauneudessaan. En harmikseni ottanut lampun tai osaston nimeä ylös.


Löysin kuluvalla viikolla vastaavan valaisimen Room21:n verkkokaupasta. Lähti muuten tilaukseen lähes samantien. Kyseessä on Tanskalaisen Ebb & Flow -nimisen putiikin Rowan -riippuvalaisin. TÄÄLLÄ. Merkillä on muitakin aivan superhienoja valaisimia, joissa on yhdistetty taidokkaasti lasia ja metallia.

Messinkisellä kannalla varustettu on meille matkalla

Voi olla, että eteisen pöydälle lähteen joku päivä myös riippuvalaisimeen sopiva SpeakUp -pöytävalaisin. Eipä vähän hieno! TÄÄLLÄ.


Ihan fiiliksissä tästä SpeakUp valaisimesta. 

Kuvat: Room21

Ei kommentteja: