tiistai 22. syyskuuta 2015

Laatikko polttopuille

Olohuoneen kakluunin vieressä on meillä spotti tyhjänä. Jossain välissä siinnä tulee seisomaan jokin kaunis huonekalu. Haussa on old school piironki, senkki tai lipasto, joka sopii toki täydellisesti olohuoneen muuhun fiilikseen. Vielä tätä huonekalukaunistetta ei ole etsinnöistä huolimatta löytynyt. Tulee kun on tullakseen.

Tähän saakka uunin viereinen kolonen on ollut lähinnä täynnä roinaa. Viikonloppuna suoritin pientä siivousta ja tavaroiden rymsteerausta ja raivasin kolosen tyhjäksi. Nyt siihen sopivat sulassa sovussa lehtikori, rikkakihveli ja keittiöjakkara puulaatikolla varustettuna.

Vanha puulaatikko (mitä lie siinnä kuskattu) löytyi landelta navetasta ja koivuhalot olivat kakluunissa valmiina, kun tänne muutettiin. Varoituskuvalla varustettu boksi on polttopuiden säilytykseen aika osuva.

BoConceptin seinäkello löysi myös paikkansa tältä seinältä. 
Pallovalot on antaa kivan tunnelmavalon hämärään iltaan
Pikkasen on rempassa rähjääntynyt keittiöjakkara. Ei haittaa. 
Pitäiskö tuosta vetää henkselit ton "Gas" -sanan yli ja kirjoittaa viereen "wood"  

Roskat on karannu rikkakihvelistä. 

Tämä kombo näyttää mun mielestä ihan kivalta tuossa lokerossa ja saanee siinnä olla siihen saakka, kunnes sopiva lipasto löytyy. Yksi saattaa olla jo kiikarissa. Josko sitä tällä viikolla ehtisi päästä ihmettelemään.


Ei kommentteja: