lauantai 17. lokakuuta 2015

Joulukuvauksia Kellomäellä

Viimeisen viikon-parin aikana täällä on laitettu hihat heilumaan ja viimeistelyjä on tehty ihan liekeissä. Yksi syy tähän oli se, mistä edellisessä postauksessa mainitsin; ulkopuolinen ihminen oli tulossa tiirailemaan meidän kotia kameransa linssin läpi. Eilen kyseinen kuvaaja täällä tosiaan vieraili ja nappaili tunnelmakuvia jouluisissa fiiliksissä. Mutta mitä tämä on?  Ihan mieletön juttu! Sain nimittäin kunnian esitellä kotiani Kauniit kodit -lehden ammattilaisille. Kodistamme tehdään juttu Kauniit kodit-lehden tulevaan joulunumeroon. Olen ihan super fiiliksissä asiasta ja mielenkiinnolla odotan lopputulemaa, lehteä, joka ilmestyy marraskuussa.

Tämän tapahtuman vuoksi stailasin kotoa ennenaikaisesti vähän jouluisemmaksi. Roudasin jopa pienen kuusen meille kotiin. Spray-maalasin pikkupuun normaalia tummemmaksi (mustaan pyrin mutta maali ei riittänyt) ja koristelin hillitysti. Nyt, kun kuvat on otettu, se saa kyllä siirtyä pihalle.
Pikkukuusta ei tarvinnut mielestäni enempää koristellakaan. Kuvauksissa siihen laitettiin valot mutta se riitti. Sievä on muutenkin.


Täydellisiä nämä IKEA:n uudet timantin muotoiset joulukoristeet. 


IKEA:n telineeseen ripustin kanelitankoja ja pikkuisia joulupalloja.
Pöydälle heitin kourallisen tähtianiksia. Tuoksuvat iiihanalle!

Makuuhuoneeseen tein väliaiiaisen pöydän baarijakkaroista ja vanerista. Kuivat oksat roudasin pihalta ja koristelin palloilla.


Eikä tässä vielä kaikki! Vielä lokakuun loppupuolella ilmestyy toinenkin lehti, jossa kotini esiintyy. Kyseessä on Pahaat Kotiblogit -lehti, johon pääsin ilokseni mukaan. Se ero lehdillä on, että Parhaat Kotiblogit -lehdessä kuvat ovat omiani. Amatööri vs. ammattilainen -asetelma meitien kotikuvien kohdalla on siis luvassa vielä tämän vuoden puolella. Jes! Lehdillä yhteistä on Joulu-teema. Myös ensin ilmestyvä Parhaat Kotiblogit -lehti sattuu olemaan joulunumero, joten niihinkin kuviin on haettu joulufiilistä. Tulossa on siis kaksi erilaista joulustailausta samasta kodista. Hauskaahan tässä on se, että 100% joulufiilistelijää minusta ei saa tekemälläkään. Kiva oli kuitenkin hakea sitä omantyylistä joulustailausta. Olen kyllä kovin tyytyväinen molempiin lopputuloksiin.


2 kommenttia:

Jenni Ahokas kirjoitti...

Oi miten ihanaa! Ja vielä kaksi erilaista lehtijuttua! Meilläkin kävi tällä viikolla lehtikuvaaja tekemässä joulujuttua! Aika innoissaan oltiin ja odotetaan lehden ilmestymistä.

mmuikku kirjoitti...

Iso kiitos kommentistasi! Kuvaajan työskentelyn seuraaminen oli todella mielenkiintoista. Kiinnostukseni heräsi, mihin lehteen pääsitte kotianne esittelemään? :)