tiistai 27. lokakuuta 2015

Kellomäki Parhaat Kotiblogit -lehdessä

Nyt on sitten ilmestynyt ihka ensimmäinen printtimedia, jossa meidän koti on esillä (iik).  Ottamillani kuvilla varustettu Parhaat Kotiblogit -lehti päätti esitellä Kellomäen asuntoa jopa neljän aukeaman verran. Kuvat eivät ole niitä laajimpia mahdollisia mutta esittelevät meidän kotia ja sen yksityiskohtia kivasti. Fotoja on liki kaikista huoneista ja fiilis niissä on ....jouluhtava? Kuten aiemmassa postauksessa mainitsin, en ole sataprosenttinen jouluihminen hyvällä tahdollakaan. Vähän koristuksia ja tunnelmaa saa toki olla.


Lehdessä näytti olevan lukijakilpailukin, missä tekemäni joulukattaus on mukana. Kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan kaunis valolankaryhmä, Kannattaa siis osallistua ja äänestää (vaikkapa kenties minun rentoa kattausta)!

Lehti esittelee Kellomäen lisäksi myös muita upeita ja inspiroivia blogeja, superhyviä DIY ideoita, reseptejä ja upeita maailmankolkkia. Itse ainakin sain lukulistalleni tosi mielenkiintoisia uusia blogituttavuuksia. Suosittelen ehdottomasti kipaisemaan printin lähimmältä lehtihyllyltä. Kerro mitä pidit lehdestä ja jutusta. Toivottavasti inspiroiduit!
2 kommenttia:

Muusa/Muusan elokuu kirjoitti...

No sieltähän minäkin tänne löysin! Upea blogi (ja koti) sinulla, tykkään tosi paljon sun tyylistä sisustaa.

mmuikku kirjoitti...

Oi iso kiitos Muusa! On kyllä tosi huikea juttu näin keltanokka bloggaajalle päästä näin kivaan julkaisuun upeiden blogien keskelle. Ihanaa, jos pystyn sisustamisellani inspiroida muita.