tiistai 13. lokakuuta 2015

Kurkkaus eteiseen

Hissukseen lienee olla aika laittaa vähän laajempia kuvia meiltä kotoa. Haluan jo kovasti laittaa niitä tänne ihmeteltäväksi ja tehdä näitä ihan perinteisiä ennen-jäkeen postauksia. Meillä on tällä hetkellä sellainen tilanne, että enää uupuu muutama hassu kattolista. Kaikki muu on valmista. Se on aika kummallinen tilanne se.

Satun olemaan jostain kumman syystä suht. tarkka siitä, että kuvat ovat just eikä melkein. Tämä puolestaan meinaa sitä, että kuvaamiseen pitää varata aikaa ja hermoja, amatööri kun vielä olen. Kyllä ne kuitenkin tulossa ovat. Tässä vielä pari vähän suppeampaa kuvaa meitien uudistuneesta eteisestä.

Käytiin maalta hakemassa takakontillinen polttopuita syksyä varten. Samalla löytyi puille asiallinen laatikko. 


Piirtelin varsin huolettomasti tuon tekstin laatikon kylkeen.

Eteisen kalustukseen meillä kuuluu tällä hetkellä lootan lisäksi maalta tuotu tuoli ja pikkupöytä.
Ihana ovaalin muotoinen peili löytyi Kallio kierrättää-Facebook ryhmästä. Käy aika kivasti tapetin kultaisiin päärynöihin.

Niin ja hei! Polttopuita siksi, koska meidän uuneja saa nyt ihan luvan kanssa käyttää. Molempia on toki samoin tein testattu ja muuten lämmittää koko kodin aika nopeasti. Puita tuntuu nyt olevan meillä kämppä täynnä, eli vähän liikaa. Minne niitä piilottaisi? Miten muut säilyttävät polttopuita kotona?

Perjantaina tällä viikolla on minulla jännä paikka luvassa, kun meidän kotia käy ensi kertaa valokuvaamassa ulkopuolinen henkilö. Mistä on kyse? Kerron asiasta blogissa tuonnempana (pientä jännitystä tännekin?). Joka tapauksessa on ihan super mielenkiintoista nähdä oma koti vieraan ihmisen linssin läpi. 

5 kommenttia:

Tuuli Strandman kirjoitti...

Kaunis eteinen ja erittäin kaunis puulaatikko. Tätä on varmasti kyselty teiltä jo usein, mutta mikä tapettimalli seinässä onkaan? Pohdin olohuoneemme yhden seinän tapetointia uudelleen ja tuo tapetti on todella kiva.

mmuikku kirjoitti...

Kiitos Tuuli kivasta kommentistasi! Tumma tapetti on Englantilaisen Cole&Sonin kuosi Woods&Pears. Samaa kuosia löytyy useassa eri värissä. En tiedä näkyykö kuvasta riittävän hyvin mutta tässä tummassa tapetissa nuo oksilla roikkuvat päärynät ovat kullan sävyisiä. En voi muuta kun suositella. :)

Tuulinen kirjoitti...

Kiitos! Kävin selailemassa myös arkistoja ja sieltähän löytyi myös lisätietoa. Mutta kiitos paljon vastauksestasi!

Tuulentuvan Saara kirjoitti...

Eteinen näyttää tosi herkulliselta. Jään mielenkiinnolla odottamaan laajempia kuvakulmia.
Tilanteessa, jossa muuten on valmista, mutta listoja puuttuu ei sinänsä ole mitään kummallista. Kuuluu olevan ihan maan tapa jättää aina jotain vaiheeseen. Listat vähintäänkin jäävät aina kesken. Oma silmä niihin ei totu ja jos osaisin viimeistelisin kaiken itse, mutta vaan en osaa!
Mistä on noin hyvä polttopuulaatikko löytynyt?

mmuikku kirjoitti...

Kiitos kommentistasi. :) Listojen kanssa on täällä taisteltu huolella. Meillä iso osa listoista pitää muokata nykyisiin huoneisiin sopiviksi kun eivät enää millilleen (tai edes sentilleen) käy. Jiirisaha laulaa ja silti ei meinaa sopia. Argh! Laatikko löytyi maalta seisomasta tyhjän panttina. Se on täydellinen hommaansa. :)