tiistai 20. lokakuuta 2015

Makuuhuone - Bedroom

Ennen-jälkeen kuvien kimara jatkukoon samoin tein, tällä kertaa makuuhuoneen kuvilla. Makkarihan meillä hoidettiin valmiiksi ensimmäisenä huoneena koko asunnossa. Kuitenkin sisustuksellisesti se on ollut kaikista keskeneräisin. Huone ei ole vieläkään täysin valmis mutta se saatiin ihan suht asialliseen kuntoon viime viikonlopun kuvauksiin. Makkarin ikkunan edusta oli vielä viime torstaina aivan täynnä jotain random kamaa ja sotkua. Huoneessa säilytettiin raksatikkaita, kattolistoja, maalitörppöjä ynnä muuta remppakamaa. Kuitenkin kuin ihmeen kaupalla sekin saatiin nätiksi ja sellaisena se toivon mukaan pysyykin.

Tältä makkari näytti, kun sinne ensi kertaa asteltiin:

Mites noi tapetit hei?
Tänä päivänä makuuhuone näyttääkin tältä:

Aikoinaan Vallilassa väkerretyt karttataulut ovat päässeet seinälle.

Sängyn päätyseinän tauluhyllyllä on menossa possun synttärit. Lukulampuista voisin kertoa seuraavassa postauksessa tarkemmin.
Nopeasti kyhätty vaneripöytä toimii väliaikaistasona. Tai voisi se siihen jäädäkin. Tykkään kovasti sen ulkonäöstä ja ilmavuudesta.

Meidän makuuhuone on mielestäni kaikin puolin pätevä ja kätevä. Kooltaan täysin sopiva, ei liian suuri ja kaikki tarvittava mahtuu. Lisäksihän huone on varsin hämärä, mikä ei välttämättä ole makkarin kohdalla huono asia. Sikeästi saa nukuttua.

4 kommenttia:

Emilia Holmgren kirjoitti...

No nyt on hienoa, tosi upealta näyttää koko huusholli. Noi makkarin yövalot on tosi kivat samoin vanerilevyistä kyhätty pöytä. =) Oot sä kuule taitava!

mmuikku kirjoitti...

:) Iso kiitos Emilia!

Lottariina (paperiruusupuu) kirjoitti...

Aikamoisen muutoksen kyllä saitte aikaan. Kaunis ja harmoninen makkari.

mmuikku kirjoitti...

Kiitos Lottariina!