sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Olohuone - Living room

Kuten hetki takaperin pohdin, remppa alkaa olla siinnä vaiheessa että hyvillä mielin voi alkaa vertailemaan lähtötilannetta tähän päivään. Kylppäriä jo ihmeteltiin joitakin postauksia takaperin (täällä) ja nyt olisi vuorossa olohuone. Ihan rupesi itseäkin hymyilyttämään, kun selasin puolen vuoden takaisia kuvia läpi ja mietin niitä ajatuksia ja fiiliksiä mitä silloin päässä pyöri. Innostus ja tuhannet ideat, joiden toteutumista ei meinannut malttaa millään odottaa. Mietin myös sitä, että hämmästyttävän paljon silloisista ideoista lopulta myös päätyi toteutukseen. Osa jäi pois, tai muuttui matkan varrella mutta suurimman osan sain ujutettua tähän sisustukseen ja lopputulema näyttää aika pitkälti siltä (tai ehkä vähän paremmalta), mitä ajattelinkin. Super Fantastic!

Lähtötilanne oli tämä:
Tässä ollaan jo päästy ekoihin tapetin repimishommiin. 

Tältä olkkarissa näyttää tänä päivänä:


Tässäpä tämä. Etualalla (mielestäni) kodin kaunein esine, viisikymppinen Mademoiselle. 

TV-taso meillä on vielä menossa kovaa vauhtia vaihtoon. Uusi mööpeli on jo meille matkalla. 

Bazar-valaisin saatiin siirrettyä oikealle paikalleen. Sille on vielä tulossa kaveriksi kaltaisensa lamppu mustana. 

Sohvan takana oleva taulu on oma sutaisu

Ei tässä nyt auta kuin katsoa peiliin. Tsau!


Nyt heitä on jo neljä! -Nimittäin Lukki 5 -tuoleja. Pari lisätuolia pistettiin tilaukseen, kun olivat Hullareilla halvennuksessa. 

Tässä taloudessa kun tuota mantsaa harrastetaan, hommattiin olkkariinkin kaunis kartta.
Kartasta voisin kertoa joku kerta vähän tarkemmin. 

Money come -kissa pääsi hyllylle heiluttamaan.

Myös piironkikolonen sai oman valaisimensa. Kerron myös tästä haitarilampusta tuonnempana lisää. 

Kyllä on sanottava, että olohuoneesta on kehittynyt tila, jossa ainakin itse viihdyn aivan erityisen hyvin. Mieli rauhoittuu ja silmät lepäävät. Tunnelma on sitä mitä hainkin. Kodikas ja kiinnostava. Uutta, vanhaa ja jotain siltä väliltä. Hyvä mieli.

Mitä olet mieltä? Helliikö hermoja vai sattuuko silmiin? Alkuviikosta on luvassa lisää ennen-jälkeen kuvia seuraavasta huoneesta. Kannattaa siis käydä pian vilkaisemassa.

2 kommenttia:

Tuulentuvan Saara kirjoitti...

Kyllä on teillä mahtavat puitteet. Ikkunat ja ja .. kaikki. Olet osannut kivasti luoda harmonisen mutta mielenkiintoisen kokonaisuuden. On onnistunut! Kelpaisi itsellenikin. Ja lukit on niin hienot!

mmuikku kirjoitti...

Tosi kiva kommentti Saara, kiitos siitä! Upea juttu, että oma sisustelu miellyttää myös muiden silmää ja inspiroi. Lukit ovat kyllä kivat tuolit. Ja jopa ihan mukavat istuskella. :)