perjantai 6. marraskuuta 2015

Askartelu, joka meni tavallaan pieleen

Bongasin eräänä päivänä Valkoisen vuoren rinteillä -blogista kivan syyskoristevinkin. Syksyn pudonneita lehtiä oli maalattu näteillä väreillä. Ihastuin maalattuihin lehtiin niin paljon, että halusin tehdä vastaavan syyskoristuksen meidänkin kotiin. Meidän pihalla kasvaa muutama  vaahtera, jotka ovat tiputelleet meidän pihan täyteen lehtiä. Kävin poimimassa lehtiä nipun ja laitoin litistykseen lehtien väliin. Kuivettuneet ja litistyneet lehdet otin ja maalasin valkoisella, mustalla ja petroolin sinisellä. Olin niiiiin fiiliksissä ihanasta koristeesta!

Jokin kuitenkin meni pieleen, kun itse lehdistä tuli niin rumia ja käkkyräisiä, ettei niistä kehtaa edes kuvaa tänne laittaa.  Samalla kuitenkin paperista, jota vasten lehtä maalailin, tuli varsin kivan näköinen töherrys. Ihastuin niin paljon omaan vahinkotaideteokseen, että kehystin sen. Nyt lehtitaulu koristaa makuuhuoneen seinää possutaulun kaverina.

Onko muille käynyt vastaavaa?Tää kärpänen pyöri meillä monta päivää! 

Ihanaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

Tuulentuvan Saara kirjoitti...

Tulipa siitä kiva. Saattaapa olla, että jopa parempi kuin alkuperäinen suunnitelma :)

mmuikku kirjoitti...

Kiitos Saara! Tosiaankin. Alkuperäinen suunnitelma unohtui aika nopeasti kun tajusin, ettei siitä oikein mitään tule. :D Onneksi sentään jäi jotain käteen.