maanantai 16. marraskuuta 2015

Karttataulu meidän mieleen

Meillä harrastetaan mantsaa. Itse en siitä juurikaan syty mutta puolisolle se on iso kiinnostuksen kohde ja harrastus. Tämän myötä meillä löytyy sisustuksesta kartta-aihetta useastakin paikasta. Uusin hankinta on Singaporen karttajuliste, joka iskettiin kehyksiin ja se löysi paikkansa olohuoneen tauluhyllyltä. Bongasin taannoin netistä Mapiful -nimisen nettikaupan, jossa jokainen voi luoda mieleisensä karttajulisteen haluamastaan paikasta ja pistää tilaukseen. Ihan superkiva idea.

Paikan valinta oli kaikista vaikein. Mietinnässä oli kaikkean New Yorkin ja Lieksan väliltä. Valitun paikan piti olla meille molemmille jollain lailla tuttu tai merkittävä ja mielellään sellainen jossa molemmat ovat päässeet elämänsä aikana käymään. Lisäksi kartan tuli olla tietty myös visuaalisesti hyvännäköinen. Lopulta arpa osui Singaporen karttaan. Singaporessa ollaan taannoin matkustettu yhdessä ja itse vielä useaan otteeseen aiemminkin. Kummatkin tykätään kaupungista kovasti. Tilaus lähti eteenpäin ja julisterulla tuli paluupostissa muutaman päivän kuluttua. Palvelu siis toimi moitteetta, joskin kartta oli mielestäni aika tyyris.

Nyt taulu koristaa meillä olkkarin seinää. Mitä pidät?


6 kommenttia:

Katri / Tohkeissaan kirjoitti...

Tosi kiva! Minullakin on ollut ajatuksissa teettää tuolla juliste ihan tästä meidän omasta kotisaaresta. Mutta mietin vielä kokoa, sen jälkeen tilaus kyllä lähtee.. Loistavan liikeidean joku keksinyt - ja aika hyviä katteita pystyy repimään.. :)

mmuikku kirjoitti...

Ovat nämä kyllä aika hinnoissaan. Mutta tosiaan hyvä liikeidea ja uskoisin että kauppa kyllä käy ainakin hetken. :D Ainakin itse olen kovin tyytyväinen ostokseen.

Big Mama's Home kirjoitti...

Onpas kivan näköinen. Meilläkin on mietitty karttataulua seinälle, tosin ihan tästä kotoisasta Itä-Helsingin palasesta, jolla asumme. Ehkä mekin siis teetämme jossain vaiheessa samanmoisen taulun.

mmuikku kirjoitti...

Kiitos kivasta kommentista! Tykkään kyllä kartan mustavalkoisesta lookista ja varsin simppelistä ilmeestä. Voin suositella.

Sanna/Kotisaari kirjoitti...

Oi onpa ihana ajatus! Heti tulee mieleen parikin paikkaa, mistä tuollaisen kartsn voisi teettää:-)

mmuikku kirjoitti...

Sepä se. Valinnanvaikeus voi olla suurikin... ellei tietty hanki karttaa kaikista lempipaikoista. :)