torstai 12. marraskuuta 2015

Lamppupari

Olohuoneen Bazar-valaizin on viimein saanut kaverin. Viime viikolla käytiin nappaamassa tilattu musta Bazar -lamppu Vepsäläiseltä ja se pääsi samoin tein kuparisen vastaavan kaveriksi.

Nyt ruokapöydän valaistus on valmis ja tykkään kyllä tosi paljon. Mattamusta on kyllä niin nätti.
Tällä hetkellä olkkarissa on kuusi valaisinta ja mietin, että vieläkö yksi mahtuisi sohvapöydän ylle. Varsinkin, kun pimeämpää kohti mennään. Paikka sille jo olisi katon valaisinrasiassa. Noh. Jää mietintämyssyyn.

8 kommenttia:

tunne tilat kirjoitti...

Ah, tykkään tosi paljon Bazarin muotokielestä! Munkin pitäis keksiä takan eteen valaisimet, mutta vähän kriiseilen valaisinmäärästä. Meillä kun helposti tuntuu siltä, että joka paikassa killittää joku...

Big Mama's Home kirjoitti...

Törmäsin näihin valaisimiin ensimmäistä kertaa täällä sinun blogissasi, enkä ole oikein vielä osannut muodostaa minkäänlaista mielipidettä. Johtunee ehkä siitä, että en osaa mielikuvissani sijoittaa niitä tänne omaan kotiini. Mielenkiintoa ne ovat kyllä herättäneet ja etenkin tuo kuparin värinen miellyttää jollain tapaa silmää. Sopii teidän asuntoonne tosi kauniisti. Keskimmäisessä kuvassa, seinällä oleva kello sopii täydellisesti yksiin lamppuparin kanssa ja saa kokonaisuuden näyttämään eheältä.

Katri / Tohkeissaan kirjoitti...

Kiva kun on vähän erilaiset, minäkin tykkään tuollaisista rykelmistä, mutta en vaan ole osannut sellaista vielä minnekään koota!

mmuikku kirjoitti...

Kiitos kivasta kommentista. Jotkut esineet kaipaavat kyllä vähän kypsyttelyä, ennen kuin niistä osaa sanoa juuta tai jaata. Mulla kyllä näiden lamppujen muotoilu iski heti oikeaan hermoon ja siksi kai ne hankintalistalle päätyivätkin. :)

mmuikku kirjoitti...

Kiitos Katri. Olen itse myös fiilistellyt erilaisia lamppurykelmiä varsinkin suurissa tiloissa. Meille mahtuvat juuri nämä kaksi ilman, että menee liian tukkoiseksi.

mmuikku kirjoitti...

Kiitos kommentista! Eikös joku ole joskus sanonut että valaisimia ei voi olla koskaan liikaa...? Tai sitten se oli vaan mun oma mielipide. Tulee kyllä itsekin välillä mietittyä että lähteekö tää lamppujen haaliminen vähän lapasesta mutta toisaalta.. vielä toistaiseksi näyttää ihan hyvältä kai.

Muusa/Muusan elokuu kirjoitti...

Ihana lamppupari! Tuo niin paljon lisää eloa kokonaisuuteen, kun ovat keskenään eriväriset, tykkään!

mmuikku kirjoitti...

Kiitos Muusa!