keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Paketti Blogipolulta

Blogi on ottanut nyt viikon happea ja levähtänyt. Touhua on kuitenkin kotosalla ja kodin ulkopuolellakin riittänyt. Tänään halusin vähän fiilistellä kivaa yllätystä, joka tipahti viime viikolla minulle postin välityksellä. Osallistuin taannoisella postauksellani inspiroivista sisustusblogeista  TÄÄLLÄ Blogipolku -portaalissa järjestettyyn kisaan, jossa arvottiin tuotepaketteja. Minä (yksi niistä, jotka ei ikinä voita mistään mitään) olin yksi onnekkaista voittajista tällä kertaa ja sain kotiini kivan paketin erinäisiä tuotteita.Paketti sisälsi servettejä, erilaisia kynttilöitä ja tuikkulyhtyjä, eteerisiä öljyjä sekä kivan värisiä askarteluteippejä. Suosikkini paketissa oli kuparin sävyinen Amanda B -tuikkulyhty, joka pääsi samoin tein ruokapöydän muiden kynttiläkuppien sekaan.

Kellomäki -blogia pääset seuraamaan Blogipolku-palvelussa tätä kautta. Portaalista on helppo löytää myös muita inspiroivia blogeja täynnä kauniita kuvia ja mahtavia ideoita. Suosittelen lämpimästi tutustumaan.

Näin loppuun kevennyksenä viime viikonlopun Halloween kemuista pieni kuva. Kikkailin naamiaiskemuihin itselleni robotti-prinsessa maskin. Eläköön YouTube tutorialit. Hui!


Ei kommentteja: