tiistai 10. marraskuuta 2015

Uusi TV-taso

Meillä on uusi TV-taso, joka on aivan ihana!

Aloin varsin pian muuton jälkeen pohtimaan, ettei aiempi Ikean TV taso oikein enää istunut sisustukseen. Jotenkin se tuntui turhan raskaalta. Uusi taso löytyi Ellokselta. Katselin sitä muutaman viikon ajan netistä ja lopulta se oli tilattava. Taso on ihanan kevyen näköinen korkeilla jaloillaan ja riittävän simppeli ja selkeä kaikkien vanhojen huonekalujen sekaan. Olen in löv.

Vanha taso oli tarkoitus siirtää makuuhuoneeseen, ikkunan alle säilytyskaapiksi mutta ei se oikein siihenkään sopinut joten se sai mennä. Laitettiin kaluste myyntiin toriin ja se menikin päivässä kaupaksi. Hyvin tekevät kauppansa muuten selkeät ja siistit Ikean kalusteet. Makkari kaipaa siis vielä jotain kivaa säilytyskalustetta ikkunalle ja ehkä kenties jotain kivaa pikkupenkkiä. Mutta tähän siis kuvia teevee tasosta.

Tässä alkuun kuva aiemmasta telkkutasosta (pahoittelen rakeista laatua):Ja nykyinen, kevyempi huonekalu näyttäisi tältä:
Ovissa ja laatikoissa on huomaamattomat vedinurat.Olkkarin ilme on uuden tason myötä rauhoittunut kovasti. Olen vielä vähän mietteliäs noiden TV:n taustalla olevien kaiuttimien suhteen. Ne ovat tasolle aivan liian suuret. Harmittaa vaan, kun ne ovat ihan loistavat kaiuttimet äänenlaadultaan. Pitäisikö ne siirtää tasolta seinälle, omille jaloilleen vai ottaa kokonaan pois...? Noh. toistaiseksi annan olla ja pohdin asiaa.

Mahtavaa alkanutta viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

Big Mama's Home kirjoitti...

Kylläpäs tuo uusi sopii teidän olohuoneen ilmeeseen todella hyvin. Itsellä on myös uusi tv-taso hakusessa, mutta suosin hieman toisenlaista tyyliä. :)

mmuikku kirjoitti...

Kiitos kivasta kommentistasi! Myös minusta taso oli nappiostos meille vaikka kaikki huonekalut eivät samaa tyyliä olekaan. Se sopii silti oikein kivasti ja miellyttää omistajien silmää. :)

Emilia Holmgren kirjoitti...

Tosi kiva!

mmuikku kirjoitti...

Kiitos Emilia! <3