perjantai 11. joulukuuta 2015

Design letters -nyt myös meidän hyllyssämme

Niin siinnä sitten kävi, että Arne Jacobsenin Design Letters -mukit löysivät tiensä myös meille. Olen fiilistellyt kirjaimellisia tuotteita milloin missäkin ja harkinnut niiden hankkimista pariinkin otteeseen. Monissa blogeissa olen purkkia ja purnukkaa nähnyt ja ne tuntuvat olevan yksi tämän hetken hittituotteista. Hitti eller nej, omalla kohdallani simppeli typografia iskee takaraivoon ja mustavalkoisuus tuo kivan boostin siihen tömäykseen.

Sain kipot käsiini, kun kävin viime viikolla ystäväni luona Lapissa. Jotenkin kummasti viesti kihlautumisesta oli kiirinyt pohjoiseen saakka ja rakas ystäväni oli hankkinut mukit meille kihlajaislahjaksi. Aivan ihana yllätys! Ovat kuulemma tarkoitettu hammasmukeiksi mutta nätit kupit saavat hetken vanheta keittiön hyllyssä, ennen kuin päätyvät käyttöön. Haluan ensin ihailla niitä tovin.

Kirjainkuppien seurana hyllyltä löytyvät mm myös edellisessä postauksessa hehkuttamani
betonikello, yksi heiluttavista kisuista ja ikivanha Sirkku sokeripaketti. 

Aivan parasta alkavaa viikonloppua kaikille! Täällä olisi luvassa ainakin pikkujouluhumua mahtavassa seurassa sekä lahjapaketointiurakka.

7 kommenttia:

Big Mama's Home kirjoitti...

Noissa mukeissa on tosiaan jotain todella viehättävää ja ne tosiaan tuntuvat vilkkuvan joka blogissa. Myös minä himoitsen kyseisiä mukeja itselleni. :)

Emilia Holmgren kirjoitti...

Nää on tosi kivat, itsekin olen hipelöinyt kaupoissa.

Sari kirjoitti...

Ihanat yksityiskohdat tuossa viimeisessä kuvassa. Valmistan itse käsityönä betonista koristetaloja ja tuikkukippoja, mutta tuo kello on ihan uusi idea. Hieno! :)

villivarpunen.blogspot.fi

mmuikku kirjoitti...

Kiitos kivasta kommentista! Minusta tuo kello on myös todella superhyvä idea ja kenties laitan itsekin kokeiluun jotain vastaavaa. Olipa hieno juttu, kun kommentoit. Menin heti katsastamaan blogisi ja se näyttää kovin mielenkiintoiselta. Pakko tutustua ajan kanssa tarkemmin. :)

mmuikku kirjoitti...

Tykkään kyllä myös. Ja on tullut hipellettyä kerran jos toisenkin. :D

mmuikku kirjoitti...

Joulupukille siis toivetta. ;)

Kati Laituri kirjoitti...

Design Lettersin mukit ovat yksinkertaisuudessaan kauniit ja monikäyttöiset. Ihana lisä niihin on kannet, jolloin käyttökohteet vaan lisääntyvät. Meillä hammasmukeina :) Sulla on taas niin kauniit kuvat!