torstai 10. joulukuuta 2015

Itse tehty Betonikello

Olen kuin betonikellolla päähän lyöty. Mikä voisikaan olla ihanampaa, kuin yllätyslahjojen saaminen. Kävin viime viikolla ystäväni luona ja hän välitti meidän kotiin tehdyn betonikellon, jonka hänen äitinsä on itse tehnyt. Tästä on ollut ystäväni kanssa taannoin puhetta, että hänen äitinsä on askarrellut betonista kauniita sisustusesineitä, muunmuassa näitä kelloja. Mietin, että olinkohan silloin jotenkin vihjaillut toivovani vastaavaa vai kuinka. Oli miten oli, kaunis kello päätyi meille ja olen aivan ihastuksissani. 

Ai että tykkään tuosta betonin rujoudesta ja karheasta pinnasta. Kuutiokello ei suinkaan ole kymmenen kiloa painava köntti. Se on ontto taustapuoleltaan ja kätkee sisäänsä kellon koneiston. Kellon säätäminen ja pariston vaihto on tehty helpoksi. Kaunis ja käytännöllinen lahja. Tiuku löysi paikkansa keittiön hyllyltä. Se oli mitoiltaan kuin tehty siihen. Ja niiiiiin hieno!


Kivaa saada analoginen ajannäyttäjä myös köökin puolelle. 

10 kommenttia:

Lyde kirjoitti...

Oi miten ihana! Itse en ole noita betonitöitä vielä koskaan kokeillut, mutta tuota tekisi mieli kyllä itsekin koettaa :-)

Sanna / Kukkala kirjoitti...

No on kyllä hieno! Ja toi sun String-kokonaisuus tavaroineen ja taustaseinä on aivan upea!

Tuulentuvan Saara kirjoitti...

Olipa kiva ja tyylikäs yllätys. JA sopii teidän hyllyyn kuin nenä päähän.

mmuikku kirjoitti...

Kiitos Saara! Olen kyllä samaa mieltä tuon tyylikkyys asian kanssa. :)

mmuikku kirjoitti...

Kiitos Sanna ihanasta kommentista! :)

mmuikku kirjoitti...

Voi olla, että täytyy johonkin väliin itsekin kokeilla valmistaa jotakin betonista. Toistaiseksi olen vain ihaillut muiden kauniita töitä.

Big Mama's Home kirjoitti...

Aivan ihana! Meikäläinen on hurahtanut betoniin ihan totaallisesti tässä muutaman viime vuoden aikana. Itselle ei ole kuitenkaan vielä mitään betonista päätynyt, koska yleensä iskenyt ostotilanteessa valinnanvaikeus, jonka vuoksi kaikki on jäänyt sitten ostamatta. :D Niin tyypillistä minua, kaikki pitäisi saada heti ja nyt...

Emilia Holmgren kirjoitti...

Aivan todella upea! =)

mmuikku kirjoitti...

Niinpä on! Sä varmaan osaisit tehdä tämmöisiä tosi hyvin. Oisko seuraava DIY prokkis? :)

mmuikku kirjoitti...

Haha. Tiedän ton fiiliksen.