maanantai 7. joulukuuta 2015

Lumiset terveiset Lapista

Viime viikolla suoritettiin pieni irtiotto arjesta ja köröteltiin pohjoisen lumisiin maisemiin Ylläkselle. Miniloma tuli täydelliseen hetkeen, piristämään tätä etelän harmautta. Vaikka Ylläksellä päivä on lyhyt, valon tuntu on aivan erilainen kun maa on valkoinen. Tai oikeastaan kaikki on valkoista. Säät olivat meidän puolella liki koko loman ajan. Mäkeen ja ladulle päästiin aurinkoisessa kelissä ja pakkanen pysyi asiallisena.

Meillä eilinen itsenäisyyspäivä sisälsi 12 tuntia autossa istumista ja sukellusta takaisin Etelän mustaan talveen, huoltamoruokaa sekä pätkivän linnan juhlat -lähetyksen iPadilta. Fantastico!

Tuota valkoista tavaraa tänne Etelään myös. Kiitos.

Tänä aamuna herätys arkeen oli työpäivääkin karumpi. Pohjoisen raikasilmamyrkytys sai aikaan ikävän flunssan, joka pakotti ainakin tänään jäämään pedin pohjalle. Vaan kyllä tästä vielä noustaan uuteen viikkoon. Mahtavaa alkanutta viikkoa kaikille!

6 kommenttia:

Sanna/Kotisaari kirjoitti...

Oi, että! Varmasti ihana lumiloma! Voi kunpa sitä lunta ja pakkasta saataisiin tännekin..! Mukavaa viikkoa - jo joulukuun toista! - ja pikaista paranemista<3

tunne tilat kirjoitti...

Oho, ei sitä voi uskoakaan, että jossainpäin Suomea on samaan aikaan noin paljon lunta! Eikä me asuta edes etelässä, mutta kovin on vehreää täälläkin...

mmuikku kirjoitti...

Kyllä maar oli ihana irtiotto. Olen sen verta innokas talviaktiviteettiharrastaja, että tämä etelän lumettomuus rassaa hermoja. Oli huippukivaa päästä hiihtelemään. Ja kiitos tervehdyttävistä toivotuksista. :)

mmuikku kirjoitti...

No sepä se! Puolisen metriä lunta taisi suunnilleen olla. Tämmöinen etelän ihminen menee ihan pähkinöiksi tuommoisesta.

Big Mama's Home kirjoitti...

Oh. Olen niin kade. Meikäläinen on ihan hullu laskettelija ja tuollaiset maisemat herättävät aina karvasta kateutta. Varsinkin nyt, kun tämän mahan kanssa ei ole turvallista lasketella. Noh, myöhemmin sitten, kun ollaan palauduttu ja vauva on vähän isompi. :) Toivottavasti oli hyvä loma.

mmuikku kirjoitti...

Tällä hetkellä oon itsekin kade lumisen pohjoisen ihmisille. Oli kyllä ihan mahtava miniloma. Nyt vaan haikeana mietin niitä upeita hiihtolatuja ja laskettelukahvilan sokerimunkkeja kaakaolla. Nam!