tiistai 8. joulukuuta 2015

Putinki - kortteja sisustukseen

Tiistaiterveiset sairastuvalta.

Olen pitkään ihaillut Paperikauppa Putinkin valloittavia tuotteita - etenkin postikortteja. Niitä aina silloin tällöin tarttuu matkaan milloin mistäkin ja kotona sitten asettelen niitä esille yksitellen, taikka pieniin kollaaseihin. Kortit ovat mahtavia! Helppo ja edullinen tapa tuoda sisustukseen uutta kivaa. Nämä jouluiset Putinki kortit bongasin Arabian postikonttorista. Kyseisessä konttorissa on aina jotain extrakivaa ihailtavaa. Suomalaista designia ja muita kauniita tuotteita. Kuin pienessä sisustusputiikissa vierailisi.

Ostin tosiaan hetki sitten kolme jouluista korttia, jotka teippasin seinään. Siinnä ne saavat nyt hetken kaunistaa ja tuoda joulutunnelmaa. Varsinkin tuo keskimmäinen kortti aiheuttaa sen, että alkaa soimaan joululaulut päässä. Kenestä se on kivaa, kenestä ei. Itse kyllä tykkään. Miten on. Sisustatko Sinä korteilla?

4 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Kivoja kortteja! Onneksi nykyään löytyy moneen makuun erilaisia kortteja. Kehystettynä niistä saa kivoja tauluja. Tällä hetkellä meiltä ei muuten löydy yhtään korttia koristeena. Asia täytyy korjata :)

Big Mama's Home kirjoitti...

Onpas hauskan näjöisiä kortteja. Ja sopivat todella hyvin seinälle, ihan vain noin teipillä liimattuna. Itse en ole korteilla sisustanut sitten teini-iän, mutta kuten olen omassa blogissani kirjoittanut, minulla on työnalla ihan uudenlainen tauluprojekti. :)

mmuikku kirjoitti...

Kyllä Putinkin kortit ovat olleet jonkin aikaa oman fanituksen kohteena. Tajusin korteilla sisustamisen mahdollisuudet muutama vuosi takaperin ja nykyään niitä aina silloin tällöin meidän seinälle päätyy. Mielenkiintoista, mitähän tuo sinun tauluprojekti pitää sisällään.

mmuikku kirjoitti...

Kiitos kommentistasi Tuija. Välillä tulee itsekin kehystettyä kauniita kortteja.Suurimmaksi osaksi kuitenkin taidan läntätä niitä seinään teipillä. Kuinka helppoa! :)