keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Elämäni olut - kodin kauniste?

Harrastukset ovat kivoja juttuja ja jokaiselle niitä soisin. Meidän kotona harrastetaan luovaa oluen valmistamista, joka tuo oman juttunsa myös kodin sisustukseen. Tarkemmin sanottuna - meillä saattaa toisinaan olla viikkotolkulla ruma muovipönttö olohuoneessa hengailemassa. Puolisoni kokkailee ystävänsä kanssa muutaman huippuoluen vuodessa. Nämä oluet ovat oikeasti varsin hyviä ja niiden valmistuminen kestää reilun viikon per erä. Viimeisen parin kuukauden sisään tämä susiruma pönttö on koristanut meidän olkkaria ainakin muutaman viikon ajan, kun oluteriä on valmistunut peräti kaksin kappalein. Kestän sen kyllä juuri ja juuri. Harmi vain, kun ämpäriä ei kuulemma voi laittaa asunnossa minnekään muualle. Olohuoneessa on optimaalisin lämpötila oluthifistelyä ajatellen. Noh. Hyvä olut korvaa muutaman viikon silmäsäryt.

Tadaa!

Tiedättekö muuten että kun tuo olut valmistetaan, ennen tähän käymisastiaan laittamista, siitä leijaileva, varsin kiehtova aromi täyttää koko asunnon ainakin päivän ajaksi. Nam. Not.

Mikäs se siellä?Löytyykö muden kotoa harrastuksia, jotka vaikuttavat kodin estetiikkaan vastaavalla tavalla? Onneksi tämä oluterä on pian valmis pullotettavaksi. 

4 kommenttia:

Emilia Holmgren kirjoitti...

Hieanoa, hieanoa....se on kaunis ja persoonallinen. Seuraavaksi varmasti sitten meidän olohuoneessa keittäminen, poristelu, hifistely ja valmistelu. Koskakohan päästäis maistelemaan..;)

Jilli/Big Mama's Home kirjoitti...

Harrastuksia not, mutta herran työ kyllä vain. Keittiön työtasolla majailee liimapumppuja ja suuttimia, proppuja ja niittejä. Tällä hetkellä eteisessä pyörii kaksi iso salkkua, joiden kyljessä lukee Dewalt ja jotka pitävät sisällään jonkinlaisia koneita. Plus iso, akkukäyttöinen työmaaradio niiden vieressä. Ja naulakko tursuaa huomioväri takkeja.

mmuikku kirjoitti...

Kaunis ja persoonallinen hyvinkin. :) Saat pöntön aivan tuotapikaa ihastuttamaan teidän kotia!

mmuikku kirjoitti...

Parhautta! :D