maanantai 25. tammikuuta 2016

Kellomäki StyleRoom -blogissa

Olin viikonloppuna ystäväni Emilian luona viettämässä rentoa iltaa hyvän ruoan ja miljonääri tv-visailun merkeissä. Jossain välissä iltaa ystäväni mainitsi miten oli ilahtunut nähdessään Kellomäen kuvia StyleRoom -sisustusyhteidön omassa blogissa Kuukauden kodit -postauksessa. Superkiva juttu, joka oli mennyt itseltä aivan-täysin-totaalisen ohi. Sunnuntaiaamuna tämä piti tietty katsastaa välittömästi ja näinhän se oli. Postauksessa oli mainittu kolme StyleRoomin josentä, joiden kodit ovat tällä hetkellä ajan hermolla. Haha. Wau sanon minä. Kaksi muuta postauksessa mainittua jäsentä löytyvät Rautatieläistalon sekä UKKONOOA -blogien takaa. Löysin tätä kautta samoin tein nämä kaksi (minulle) uutta ja inspiroivaa blogia lukulistalleni.

StyleRoomin blogipostauksen löydät täältä.


Meidän kotona eletään sisustuksellista suvantovaihetta. Koitan hissukseen raikastaa kodin ilmettä kohti kevättä pienillä asioilla. Mitään suurta ei kuitenkaan heti ole tulossa vaan olen toistaiseksi nauttinut täysin rinnoin ison remontin jälkeisestä hetkestä, kun ei tarvitse tehdä yhtään mitään.

Ihan loistavaa alkanutta viikkoa kaikille!

6 kommenttia:

Jilli/Big Mama's Home kirjoitti...

Pitihän se juttu käydä vilkaisemassa ja tuo Rautatieläistalo saattaa päätyä myös omalle lukulistalle.

Muusa/Muusan elokuu kirjoitti...

Hyvä poiminta Styleroomilta! Joskus oon mielestäni bongannut sun blogin myös styleroomin facebook -sivujen nostoista. Mukavaa viikon jatkoa sinnekin!

Tuulentuvan Saara kirjoitti...

Pongasin myös Kellomäen kuukauden kodeista. Oli siellä aivan ansaitusti :)

mmuikku kirjoitti...

Kivaa, kun kävit katsomassa. Ihan parasta kun löytää uusia, kiinnostavia blogeja.

mmuikku kirjoitti...

Kiitos Muusa! :)

mmuikku kirjoitti...

Kiitos Saara. :)