maanantai 4. tammikuuta 2016

Valaisinjohto följarissa

Viikko on alkanut auringolla. Meillä vietettiin tänään vapaapäivää ja mikä sen hienompaa, kuin herätä aamulla ihan oikeaan luonnonvaloon piipittävän älylaitteen sijaan. Tästä voinee toki myös päätellä, että tänään nukuttiin aika pitkään. Ihanaa!

Siirtelin jokin aika sitten Granitin valojohdon kylppärin pyyheoksasta olkkariin. Sitä tuli niin harvoin käytettyä kylppärin puolella ja toisaalta mielestäni olohuone kaipasi jotain kivaa tunnelmavalaisinta. Pähkäilin hetken remmille paikkaa ja lopulta se päätyi följariin roikkumaan. Se on juuri passelin mittainen tuohon kohtaan ja tuo ihanaa, lämmintä valoa pimeään.
Oho. Vähän on pölyinen lamppu.


Tässä joulukuun pimeääkin pimeämpinä iltoina olen saanut todeta, että olkkarista puuttuu täysin lukuvalo. Ihan vaikkapa jokin seinä/jalkavalaisin tuohon sohvan nurkkaan. Täytynee alkaa metsästämään. Näköhän tässä menee, kun yrittää lasipullolampun kajossa jotain tihrustaa.


Vanhan vesilaitoksen myötä mahtavaa alkanutta viikkoa kaikille.

6 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Harmi, kun meillä ei ole lähellä tuota Granitia. Sieltä lölytyisi varmasti paljon kaikkea kivaa, kuten tuollainen valojohto :)


Vielä kysyisin, että olisko ihan paha, jos tänne pääsisi kommentoimaan ihan bloggerin käyttäjänä. Olen mielestäni luonut tuon Disqus tunnuksen, mutta on jotenkin hankala käyttää. Siksi tämä kommentti tulee nyt vieraalta :)


Tuija Satulinna-blogista

Tuulentuvan Saara kirjoitti...

Tuota valoremmiä olen himoinnut jonkin aikaa. Valosarjoja meillä riittää, joten olen toistaiseksi saanut hillittyä itseni. Nyt se kyllä taas muuttui vaikeammaksi, kun näin nämä kuvat. Hyvältä näyttää.

mmuikku kirjoitti...

Kiitos kommentista Tuija! Mulla on suunnitteilla johonkin väliin uudistaa tätä Blogin ulkoasua vähän enemmänkin. Samalla pohdin kommentointikanavan uudelleen. Ei ole aivan ideaalia, jos lukijoiden on hankalaa kommentoida postauksia. Toiveesi (ja myös muutaman muun toive) on kuultu ja toteutunee lähitulevaisuudessa.


Ei muuta kuin Helsingin tai Tukholman reissua järkkäämään, ja Granit to do-listalle. :) Se on kyllä yksi näitä kauppoja, josta aina löytää jotain kivaa.

mmuikku kirjoitti...

Kiitos Saara! Minäkin aika tätä nimenomaista valojohtoa funtsin pitkät pätkät. Lopulta se oli melkeinpä pakko hankkia. Olen kyllä tykännyt kovasti.

Jilli/Big Mama's Home kirjoitti...

No jopas. Sehän on kuin tehty tuohon. Korostaa kivasti tuota följaria, joka on jo itsessään todella kiva yksityiskohta. Tuo samainen valojohto on päätynyt myös omalle ostoslistalle. Täytyy jossain vaiheessa käydä kotiuttamassa sekin. :)

mmuikku kirjoitti...

Kiitos Jilli! :) Suosittelen. Kaunis ja monikäyttöinen laitos.