torstai 7. tammikuuta 2016

Vanhankaupungin koskella

Parinkymmentä pakkasastetta mittarissa, auringon paiste ja raikas ilma. Kunnolla vaan vaatetta päälle ja ulos kävelylle. Eilen tehtiin kiva pikku kävelylenkki Vanhankaupungin kosken lähimaastossa. Koski on aivan meidän naapurissa ja siitä tulee usein lenkeillään mentyä. Kosken alue ja vanha vesilaitos ovat aivan upeita ja erinomaisia valokuvauskohteita. Otinkin kävelylle kameran mukaan ajatuksena kuvailla kauniita kohteita kävelyn lomassa. Kuvailut jäivät kuitenkin aika lyhyiksi, sillä ikävä kyllä sormet jäätyivät alta aikayksikön. Joitain otoksia ehdin kuitenkin ottaa koskelta.


Koski höyryää aika lailla ja höyry on tehnyt hienon jääpeitteen ympäristöön. Kaikki ympärillä olevat puut olivat usean sentin jääkerroksen alla jemmassa. Kosken yli menevä silta oli myös aika näyttävä.


8 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Oi, miten hienoja kuvia. On näissä pakkasissa jotain kivaakin, vaikka vesiputken ollessa jäässä sitä on vaikea ajatella. Tuo toisiks alimmainen kuva on todella huikea <3

Muusa/Muusan elokuu kirjoitti...

Tuollaisissa maisemissa on varmasti kiva kuvailla! Ja tuo tokavika kuva on kyllä tosi hieno! Mua niin himottais päästä merenrantaan kuvaamaan höyryävää merta, kun bongasin instassa muiden otoksia. Jos ei tänä talvena, niin viimeistään ensi vuonna!

Tuulentuvan Saara kirjoitti...

Onpa ihana paikka ja kauniit kuvat. Niin tykkään tuollaisista miljöistä!

mmuikku kirjoitti...

Kiitos paljon Tuija! Voi, vesiputken jäätyminen on karu homma. Tsemppiä!

mmuikku kirjoitti...

Kiitos Muusa! Näitä veden virtauspaikkoja kuvaillessa on kiva vähän leikkiä valotusajalla. Saa mielenkiintoisia kuvia. On tuo pakkaskuvaaminen kivaa hommaa, mutta kauaa ei sormet kestä.

mmuikku kirjoitti...

Suurkiitos! Kyllä tuo alue on semmoinen, minne mielellään menee kävelylle. Miellyttää myös omaa silmää kovasti rosoinen punatiili ja tehdasmiljöö.

Sanna/Kotisaari kirjoitti...

Ihan mahtavia kuvia! Tuolla koskella tulee käytyä valitettavan harvoin, vaikka se onkin melko lähellä meitäkin:-)

mmuikku kirjoitti...

Iso kiitos Sanna! :)