torstai 14. tammikuuta 2016

Wanted! Säilytyskaluste makuuhuoneeseen

Kun kaikki roinat ei vaan mahdu. Makuuhuoneeseen oli tarkoitus taannoin laittaa ylimääräiseksi jäänyt telkkutaso, kun säilytystila meillä on varsin kortilla. Tv-taso oli kuitenkin vähän turhan massiivinen sille ajateltuun tilaan, joten se sai jatkaa matkaansa uudelle omistajalle. Tämä makuuhuoneen ikkunanalus on täten vailla kalustetta ja oma pää on jumissa asian kanssa. Tällä hetkellä tulevan säilytyskalusteen paikalla hengailee olkkarin sohvaan kuuluva rahi, joka toimittaa vaaterekin ja tyynytelineen virkaa.

Tuo tuossa vasemmalla.

Tyynyt ovat H&M Homesta. Taaimmaisen olen itse maalaillut joulun alla, kun vallan innostuin askartelemaan.Haluaisin rahin tilalle jonkun skandinaavisen, kevyen kalusteen, joka on riittävän pieni, ettei siihen jatkuvasti kolistele sääriään, tarpeeksi matala, ettei se peitä ikkunaa ja kuitenkin säilytystilaltaan erinomainen.

Vaihtoehtoja on tullut plärättyä jonkin verran, mutta päätös antaa vielä itseään odottaa. Seuraavat vaihtoehdot miellyttävät omalla tavallaan kaikki, vaikka ovat aika erilaisia.

1   /   2   /   3   /  
Mietin myös ns. kiintokalustetta, jonka byggailisi esim. keittiön kaapeista mutta kuitenkin haluaisin, että kalusteella olisi jalat. Hei! Kauhean vaikeaa tällä kertaa tehdä valintaa. Minkä sinä ottaisit? Jonkun ylläolevista? Vai kenties jotain aivan muuta?

Lumista ja aurinkoista loppuviikkoa kaikille!

8 kommenttia:

Ida hhh kirjoitti...

Minusta 1 näyttää aika kivalta ja 2 myös mutta ehkä käytännöllisin tilavuutensa kannalta olisi tuo 4? :)

Muusa/Muusan elokuu kirjoitti...

Noista vaihtoehdoista ottaisin ehdottomasti tuon ykkösen, mukavan keveä, ilmava ja ilmeisekäs! Ja siinä on jotenkin samaa henkeä kuin tuossa maalamassasi tyynynpäällisessä, joka on muuten tosi hieno!

Jilli/Big Mama's Home kirjoitti...

Omaa silmää miellyttää eniten 1 ja 2. Teillä kuitenkin näkisin varmaan ennemmin 1 tai 3. Itse en arkku mallia valitsisi, koska päällistä ei voi hyödyntää samalla tavalla. Ymmärrän kyllä valinnanvaikeuden.

mmuikku kirjoitti...

Näinpä juuri. Koska ovat kaikki niin erilaisia, näitä on hankala laittaa paremmuusjärjestykseen. :)

mmuikku kirjoitti...

Ilmeikäspä hyvinkin. Kausteessa on valoa ja näyttävyyttä samassa paketissa. Lienee turha sanoa, että tämä menee toki hinnassa snne korkeimpaan kastiin. Ja iso kiitos tyynykehuista. :)

mmuikku kirjoitti...

Voisin itsekin nähdä 1 tai 3 vaihtoehdot meillä helposti. Toisaalta väriensä puolesta saattaisi käydä myös numero 2. Meillä kun tuolla makkarissa on tuota rehellistä puun väriäkin jonkin verran näkyvillä. Hankalaa on.

Tilu kirjoitti...

Viime viikonlopun Strömsö-jaksossa tehtiin samantyyppinen pinta kierrätyskaappiin (Jim alkaa työstää kaappia 23 minuutin kohdalla: http://svenska.yle.fi/program/stromso ) Eli jos askartelu ja siihen ajan käyttäminen ei haittaa, niin vaihtoehto yksi voisi olla hyvinkin mahdollinen, edullisemminkin vielä. :) Kalusteenkin voisi sitten valita juuri sopivaksi tilan mittoihin.

mmuikku kirjoitti...

Wau! Kiitos vinkistä Tilu! Tähän täytyykin perehtyä. Ainahan se on parempi, jos omin käsin saa jotain tehtyä. :) Sikäli mikäli taidot riittää.