sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Kevättä kotiin

Terveiset sumuisesta sunnuntai-illasta. Olen suorittanut pienimuotoista pre-kevätsiivousta kotona tänä viikonloppuna. Molemmat päivät ovat kuluneet suurimmalta osin neljän seinän sisällä, mikä ei toisaalta haittaa, koska sääkin on ollut varsin ankea. Olen käyttänyt aikani hyvin ja laittanut kotia vähän keväisemmälle mallille. Osa kynttilöistä on saanut siirtyä kaapin hellään huomaan ja viimeisetkin talvivalot poistuivat ikkunalta komeroon. Ja mikä parasta; kukat ovat saapuneet.

Sen verran onnistuin könytä ulkoilmaan, että kävin kaupoilla pyörimässä ja samalla nappasin kasan ääk-niin-ihanan-keväisiä kukkia kotiin vietäväksi. Kun kevätkoti on putsplank, kukat on aseteltu vaaseihinsa ja hämärtyvän illan saa ottaa vastaan prime time viihteen parissa rentoutuen, on ihmisen hyvä olla. Niin hyvä jopa, että tämä kukkasten ilo on pakko jakaa kanssanne. Seuraa siis kavalkadi kukkakuvia.Näiden herkkien kukkaistunnelmien myötä toivotan kaikille hyvää fiilistä alkavaan viikkoon.

6 kommenttia:

Emilia Holmgren kirjoitti...

Voi miten kauniita kuvia ja kukkasia, tuli oikein keväinen fiilis näitä katsellessa. ☺

mmuikku kirjoitti...

Kiitos ihana Emilia! :) Mahtavaa, jos kevätfiilis välittyy myös muille.

Jilli/Big Mama's Home kirjoitti...

Kauniita kukkia ja keväisiä tunnelmia. Minä kannan kukkia kotiin joka harvase viikko jo sen vuoksi, että ne piristävät koko kodin ilmettä yhdellä kertaa.

Muusa/Muusan elokuu kirjoitti...

Voihan ihanuus! On tosissaan herkkiä kuvia, varsinkin noiden keskimmäisten pystykuvien valo on aivan täydellinen. Jotta hyvä, että sun oli niin hyvä olla! :)

mmuikku kirjoitti...

Kiitos! Sitä ne kyllä tekevät - piristävät kotia ja mieltä.

mmuikku kirjoitti...

Kiitos Muusa! Sattui löytymään juuri sopiva valo ulkoilman harmaudesta huolimatta ja kukkakuvat onnistuivat varsin hyvin. :)