keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Olohuoneen uudet seinäkoristeet

Minulle on näin päivien pitenemisen myötä tullut jonkin sortin printtijulistebuumi. ...en usko että nämä kaksi ilmiötä liittyvät toisiinsa millään lailla, kunhan vaan mainitsin ne samassa lauseessa. Joka tapauksessa oma töherrys olohuoneen seinällä alkoi rasittamaan verkkokalvoja siihen malliin, että muutosta piti saada. Taulu sai poistua jemmaan ja hommasin tilalle julisteita Deseniolta. Olen ihastellut kyseisen putiikin julistevalikoimaa jo tovin ja viimein päädyin tilaamaan kolme printtiä, jotka saavat nyt toistaiseksi kaunistaa olohuoneen seiniä.


Iloinen printti nalleista fillarilla -sai hymym huulille ja päätyi sen myötä ostoskoriin.

Kaunis juliste akvarellityöstä pääsi sohvan taustaseinälle

Akvarellikuvan oikealle puolelle pääsi graafisempi kuva

Mutta mikä se siinnä julisteiden välissä killuu?
Vastaus: Se on lankaryijy! Tein sen itse! Ja se vaatii ehdottomasti oman postauksensa. Tykkään valtavasti uudesta lookista seinillä. Näitä jaksaa taas tovin tuijotella.

4 kommenttia:

Jilli/Big Mama's Home kirjoitti...

Tosi kivan näköisiä julisteita. Henk.koht. en ole varmaan koskaan tutustunut yhdenkään julistekaupan valikoimiin muutoin kuin näin blogien kautta. Syy siihen on ihan puhtaasti se, että olen itse melko näppärä käsistäni. Pitäisi vain käynnistää uudelleen nämä jäissä olleet projektit. Muun muassa ruokapöydän ylle kaivattaisiin jotain uutta.

Emilia Holmgren kirjoitti...

Oooo...miten kivoja julisteita mutta kaikista hienoin on kyllä tuo ryijy. 👍✌❤

mmuikku kirjoitti...

Kiiiiitos Emilia! :) Suosittelen kokeilemaan DIY projektina.

mmuikku kirjoitti...

Kiitos paljon! Ihan parastahan on se, kun on jotain omatekemää seinällä. Meilläkin aika ajoin seinille päätyy tekemiäni töitä mutta tunnun olevan helposti kyllästyvää sorttia niiden suhteen. Katsotaan pästäänkö julisteiden kanssa pidemmälle.